Rockar rosa på östermalm

Kan man ha en helt rosa kostym som mäklare på Östermalm? Jag har faktiskt inte riktigt bestämt mig. Men igår sket jag oavsett i det och rockade den på tre kundmöten. Den plus vita sneakers. Jag kan bara bli så pass mycket Östermalm, någonstans går liksom gränsen haha!

Nästa fråga: kan man bli allergisk mot vissa personer? I sånna fall har jag gått och blivit det.
Jag är verkligen ingen otrevlig person så när jag börjar snäsa ifrån då har det gått långt. Och just nu finns det faktiskt sådana individer i mitt liv. I vanliga fall hade jag gjort allt för att utesluta sånt/sånna personer som tar min energi, men i dom här fallen går det inte. Jag får istället fokusera på det som gör mig glad (och att spy ut det som galla för mina vänner ikväll).

På tal om allergier så kan jag konstatera att pollensäsongen är igång - om någon av er undrar. För fasen vad min näsa rinner och är täppt om vartannat. Kul under coronatider. Not. Folk ser på en som att man är pesten själv och min nya hälsningsfras är ”Nej det är i corona, det är bara pollen”.

Har ni smakat Joes Identity på Joe and the Juice? Såååå god!! Gurka, citron, is, spenat, broccoli och grönkål. Dock vet jag inte om det är värt 78 kr. Hur folk som köper en shake om dagen har råd förstår jag då inte.

Äntligen (och redan???) är det fredag!! Det betyder att det kommer ut lite nytt på Hemnet. Kan vi hålla tummarna för att det snart dyker upp något för mig?? Jag är så otroligt taggad på att köpa något, få flytta och göra den här läggan till mina absolut helt egna.

Något annat jag är otroligt taggad på är helg! So needed!! Jag är i något väldigt märkligt stadie där jag är fylld med energi i kombination med att vara helt slut. Så lite sovmorgon imorgon, solljus, frisk luft och en ledig dag är verkligen precis vad jag behöver!!

Gillar

Kommentarer

MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,

Snyggt med rosa 😊👏

nouw.com/marreekholm
michellealmqvist
michellealmqvist,

Så snyggt med färg!! 🥰

nouw.com/michellealmqvist
happyM
happyM,
Åhhh vad fint ❤️
nouw.com/happym
Sara
,

Och det vi alla undrar eller jag iaf=) är, vart kan jag köpa din rosa snygga kostym?


Please tell me=)=)=)=)


Ha en alldeles underbar fredag och njut av den och hela helgen=)

ByAJ
ByAJ,

så utrolig fint! <3

nouw.com/byaj
Anita,

Jättefint med rosa ju! 😃

siliiins.blogg.se/

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin