Roadtrip på Gotland

Good morning guys!

Ska erkänna att jag verkligen inte gillar att det är måndag idag. Inte alls. Det betyder ju att semestern går mot sitt slut. Om exakt en enda vecka ringer larmet sådär jobbigt tidigt igen och det är dags att stänga in sig på kontoret igen. Men (!) jag har en hel veckas fantastiska dagar kvar innan dess och dessutom är ju inte sommaren slut bara för att ledigheten är det.

Imorgon kommer ju Isa ned och hälsar på och då ska vi åka på roadtrip för att utforska ön. Vilket vi förresten ska göra med familjen idag med. Och åkte på en igår med min syster och Alvina.

Vid 12-tiden kom Alvina och hämtade upp oss och så satte vi (än en gång) kurs mot norra delen av ön. Den här gången med målet Kalkladan i Bungenäs (uppe vid Fårösund). Tidigare har området varit i försvarets ägo men numera är det öppet för allmänheten där det nu bland annat öppnat upp en restaurang.

Jag åt deras friterade kyckling och de andra buffelmozzarellan.

Något av det mysigaste är också att när man kommer fram till området får man parkera ca 700 meter bort innan man går igenom en grind och in bland frigående lamm. Det betyder inga bilar, ingen trafik, ingen stress. Bara ett totalt lugn. Hur underbart?

Tänk att jag bott på den här fantastiska ön i 21 år av mitt liv plus varje sommar de två kommande åren utan att ha en aning om att detta ställe fanns. Tänk att jag bott här utan att riktigt uppskatta det. Jag menar, bara se hur otroligt vackert det är!

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin