Restaurangtips i Stockholm och nya vänner

Hur många gånger ska jag tacka bloggen för att den fört mig samman med så otroligt många fina personer? Personer som jag aldrig annars hade lärt känna. Jag menar allt från fantastiska @artibus i Dalarna, till @mandasdiary i Göteborg till @malinkirstine i Malmö och @lindaviktoriaaa i Tyskland som jag hoppas snart!
Hade det inte varit för mitt (för mig väldigt modiga) beslut att starta bloggen och framför allt gör den offentlig, så hade jag aldrig någonsin träffat dessa fantastiska brudar. Jag hade heller aldrig träffat på all er andra och för det är jag evigt tacksam!

Hade det inte varit för bloggen hade jag heller aldrig träffat världens mest fantastiska @amandalarssons, @fannyeskilson och @isabylund.
Minns ni eventet för Remington som jag var på? Utav en total slump visade det sig att just dom var där med (random med tanke på att det hade med Buzzador och göra, och inte bloggande i sig). Vi hade skrivit lite fram och tillbaka, men aldrig träffats. Och från första stund klickade vi (i alla fall från min sida). Så att vi sen lyckades få till en middag innan jag åker hem till ön gjorde verkligen min vecka!

Så i Tisdags möttes vi upp på restaurang Tako. Och alltså wow! Den sushin skojar man inte bort! Vi beställde in en 10-bitars spicy tuna, en 10-bitars sushi med anka och en tuna tartare att dela på. Hela Takos koncept är att det är family style, så varför inte?
För er som undrar - vi blev inte besvikna! Spicy tunan smakade liksom grillat och ankan var näst intill friterad men ändå inte. Dröm vad gott!!

Maten i all ära, men sällskapet. Dom gjorde ALLT!! Vi hade det verkligen sååå mysigt! Efter allt det som har varit i mitt liv just nu så var det verkligen precis vad jag behövde! För att inte tala om det perfekta sättet att igång sommarlovet på. Mer sånna middagar åt folket! Mer kärlek åt folket! Mer vänner åt folket!!

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

mollysvedin
mollysvedin,
Åh vad mysigt ni såg ut att ha det! Maten såg verkligen gudomlig ut <33
nouw.com/mollysvedin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså jaaaa! Det var verkligen fantastiskt!! =) kram <3
nouw.com/matildaberlin
louisemellqvist
louisemellqvist,
Så kul & jag är glad för din skull att du träffat så underbara tjejer. Ibland önskar jag att jag bodde i en större stad känns som det är lättare att lära känna andra bloggare/youtubers då än där jag bor. Maten ser ju underbar ut <3
nouw.com/louisemellqvist
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men allts åh! Jag kan ändå förstå det. Kram finaste <3
nouw.com/matildaberlin
Desireekujala
Desireekujala,
Men wow vilket gäng! Och maten såg ju himla god ut! Ha en fin helg <33
nouw.com/desireekujala
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men allts jaaaa! Hihi! kram fina <3
nouw.com/matildaberlin
Lillymihlte
Lillymihlte,
Håller så med dig Matilda, så glad och tacksam över vad bloggen ger en! Ni ser minst sagt it att ha haft det supermysigt, i höst tycker jag att du och och jag bokar in en träff på något mysigt café i höstkylan - är du med på den idén? ♥♥ Kramar i tusen till dig!
nouw.com/lillymihlte
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså JAAAA! Det måste vi ju bara göra! Inga ursäkter på den alltså! KRAM finaste <3
nouw.com/matildaberlin
isabylund
isabylund,
HJÄRTAT!! Så mysigt och jag blir SÅ glad att du också fick bra vibes av att träffas! Vill mer än gärna hänga massor framöver <3 (lugn, är inte stalkig haha)
nouw.com/isabylund
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså JAAAAAA! Stort jäkla agreed på den, haha! PUSS <3
nouw.com/matildaberlin
Anita,
Så trevligt 😃 <3
siliiins.blogg.se/
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men verkligen!! <3
nouw.com/matildaberlin
linndossing
linndossing,
Åh så god mat! Kram
nouw.com/linndossing
Matildaberlin
Matildaberlin,
Skoja inte att det var, hihi! KRAM <3
nouw.com/matildaberlin
sjosefine
sjosefine,
Men Nice 😍👏❤
nouw.com/sjosefine
Matildaberlin
Matildaberlin,
Sabinakj
Sabinakj,
Men gud vad mysigt det låter!! Det ju så härligt att träffa nya människor som man sedan klickar sååå bra med. Maten såg också OTROLIGT god ut! wow! <3
nouw.com/sabinakj
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså jaaaa! Det var verkligen magiskt!! <3
nouw.com/matildaberlin
malinkirstine
malinkirstine,
Huuuuur kan jag ha missat detta inlägg? Vill SÅ gärna träffas och mysa med dig snart <3 Kram
nouw.com/malinkirstine

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin