Restaurangtips i Stockholm

Jag har fått många frågor om restaurangtips här i Stockholm. Både från när och kära, och från er, men helt ärligt så har jag inte så många. Som 1. student och 2. en alldeles för osexigt snål person (måste jobba på den här punkten alltså), så går jag inte ut och äter särskilt ofta. Men ibland händer det, och när det väl händer så har jag ofta turen att det är väldigt gott.
Så här kommer ett riktigt supertips på en restaurang här i Stockholm

Snarare är det faktiskt ett tips för stora delar utav Norden. Jag pratar (förståss) om Marcus Samuelsson Kitchen And Table, som numera finns på 10 ställen i Sverige, 8 i Norge och 2 i Finland. Den jag tipsar lite extra om nu, den på Norrmalm (på Clarion Sign) är faktiskt nummer två i turordningen utav dom jag har besökt (nummer 1 var den i Visby) - och alltså WOW! Man blir verkligen inte besviken!

Jag menar, bara se på den! Mmm, mm, mmmm!
Jag åt alltså deras Spring Salmon: Sotad asc Lax, dillemulsion, gemsallad, fänkåls lameller, blancherad broccoli, picklad jalapeno, kokt potatis, sotad salladslök, dill, granatäpple.
En riktig Matilda-rätt! Stor portion, mycket grönsaker, fräscht, syrligt - bara SÅ gott!

Som ni kanske vet är det sällan jag beställer in efterrätt när jag är ute och äter (istället stannar jag till på ICA på vägen hem och köper med mig ett big pac vaniljglass, chokladsås, maränger, godis och allt möjligt annat jag kan vara sugen på, och inte ens betala hälften utav vad det hade kostat på restaurangen). Men när man hittar Sign of Passion: Mango & passion parfait, vegansk chokladkaka, passions fluidgel, kikärtsmaräng, torkad mango, då går det ju inte att inte beställa in en. SÅ god!

Så är ni sugna på ett riktigt restaurangtips, kanske inte för vardagsmiddagen utan för date-nighten, fira tentaskrivningen eller Mamma-och-pappa-är-på-besök-middagen, så är det här ett riktigt hett ett =)

Gillar

Kommentarer

Anngelic
Anngelic,
Om du inte har besökt Paladar de Cuba på Tegnergatan, så gör det. Helt klart min favorit i Stockholm 😊
nouw.com/anngelic
artibus
artibus,
Åh underbart gott, blir middagshungrig redan nu till frukost! <3
nouw.com/artibus
elllensvensson
elllensvensson,
Desireekujala
Desireekujala,
mums såg ju riktigt gott ut! 😊 <3
nouw.com/desireekujala
tildablanksvard
tildablanksvard,
Mums det ser så gott ut'
nouw.com/tildablanksvard
Linnealiebig
Linnealiebig,
Wow, ser magiskt gott ut 😍😍😍
nouw.com/linnealiebig
amandagroth
amandagroth,
happyM
happyM,
Åh känner att jag nog drar till huvudstaden på direkten efter detta hihi ❤️ Stor kram finaste ❤️
nouw.com/happym

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin