Resan är bokad!!!

Good morning guys!!

Hur har eran helg varit? Min har överlag varit bra. Den har liksom inkluderat allt och lite till. Uteservering (livet!), röj på vinden, vad som var tänkt att bli städ av lägenheten men som resulterade i att jag rensade och skapade mer kaos (inte bra för min hjärna), jobb och islatte i solen. Och juste, jag fik äntligen tummen ur och bokade båtbiljett hem till min älskade ö. Jag har landat i att oavsett hur jag ska fira (om jag ska fira?) midsommar så blir det hemma på Gotland.

Som jag längtar! Jag pratade med Mamma igår som berättade att de hängt upp hängmattan, satt upp solseglena och har 30 grader i poolen. Ihhhhhh! Tänk att om bara 17 dagar får jag tassa upp och ta mitt morgonkaffe där. Dröm!

Men innan det är det ett antal köppar mogonkaffe på kontoret. So let's do it! Hoppas ni får en underbar vecka finingar!!

Gillar

Kommentarer

Marit1998
Marit1998 ,

Fin vecka du haft kolla gärna min blogg

nouw.com/marit1998
corneliavilhelmssoon
corneliavilhelmssoon,

Åhh har alltid velat åka till Gotland 😍

nouw.com/corneliavilhelmssoon
Linnealiebig
Linnealiebig,
Åh 🌸🌸🌸
nouw.com/linnealiebig
Anngelic
Anngelic,

Åh vad härligt att få komma till Gotland igen, jag kan tänka mig att det är supervackert där nu när alla blommor slagit ut 😃

nouw.com/anngelic

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin