Rensa i livet

Innehåller affiliate-länkar

Godmorgon hjärtan!

Jag vaknade på sånt sjukt bra humör idag! Jag har haft ett sånt sug på nystart men känner inte riktigt att jag kommit dit i höst än. Jag är i något splittat läge mellan att behöva vända upp och ned på hela mitt liv och att behöva låta allt sakta men säkert falla på plats. Det jag däremot har insett är att för att få plats med nya saker i livet så måste man rensa ut annat. Ut med det gamla, in med det nya liksom. Jag menar inte att vi alla ska gå och bli minimalister. Nej, jag menar att vi ska resa ut sånt som tar onödig plats och sånt som suger energi. Så här kommer en liten lista med 5 olika saker att sortera bort och rensa ut ur livet.

Topp HÄR // Jeans HÄR // Mobilskal HÄR // Skor HÄR

Schemat. SLUTA att ta på dig saker du inte ens vill göra! Okej, ibland finns det måsten man faktiskt inte har ett val kring. Men skit i resten. Fyll inte ditt schema med grejer som bara suger kraft och energi. Proppa det istället med sånt du längtar efter, sånt som gör dig glad och sånt som gör livet värt att leva!
(Och hey! Glöm inte att också lämna luckor att bara ta det lugnt och låta livet få ta sin plats).

Tråkiga, trasiga underkläder. Jag är mästare på att ha kvar samma underkläder år ut och år in. Eller snarare är jag sämst på att köpa nytt och därför blir kvar med samma gamla. (Huuuur tråkigt är det inte att lägga pengar på det egentligen??) Men nu är det dags! Bort med strumpor med hål i, ut med gamla trosor med Hello Kitty på, bye bye BHar med byglar som har hoppat ut.

Dåliga vanor. Vi har dom alla, ingen idé att förneka det. Men let's face it, vi har dom av en anledning - vi gillar dom. Så att bryta alla på en gång kommer aldrig att fungera. Men välj 1 and let's kick it! (Röker du så röstar jag på den ;) )

Gammalt smink. Jag vet i alla fall att jag är rätt så väldigt bra på att köpa nytt smink som jag är nyfiken på att testa, men glömmer att sortera bort det gamla. Istället blir det bara liggandes i en låda någonstans. Let's empty them boxes!

Vänner. Eller snarare ovänner. I och med att jag och mitt ex gjorde slut visade det sig att personer jag verkligen såg som mina nära inte alls brydde sig om mig. Tvärtom har jag fått höra att jag inte är värd något. När jag sen fick en ursäkt kände jag helt enkelt att Nej, jag är värd så mycket mer. Jag har inte plats för den negativiteten eller energitjuvar i mitt liv. Så jag gjorde slut med dessa "vänner".
Lova mig att se ditt egna värde och gör det, gör slut med dom som inte förtjänar dig!

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin