Reflektioner från Lediga dagar

Något jag reflekterade över i söndags var hur lediga dagar påverkar mitt och Richards förhållande. På något sätt blir det som att vi blir nykära och ser varandra med nya ögon på nytt. Jag kom precis på att jag reflekterade över det här i julas också när vi hade flera dagar ledigt tillsammans (ni kan läsa det inlägget HÄR). Då hade vi flera dagar, men den här gången racket det med att vi fick 3 dagar ledigt där vi faktiskt var tillsammans och inte bara skulle hinna med våra helgmåsten på olika håll.

Jag vet inte varförr, men vi (framför allt Richard) blir så pussiga och kramiga. Vi berättar hela tiden för varandra hur mycket vi älskar den andra, äter god mat tillsammans och bara traskar runt på våra små rosa moln.
Jag tycker verkligen att det är så underbart att man kan få en sån nytändning i förhållandet trots att vi har varit tilsammans i 2,5 år. Och framför allt att en endaste liten extra dag kan göra en sån skillnad.

Är ni fler som upplever samma sak vid ledigheter? Berätta!

Gillar

Kommentarer

Matilda ,
Glöm inte att jobba. Du kan inte sitta och skriva inlägg på arbetstid 😉
None
Matilda Berlin,
Nej du, det finns det inte tid för. Tacka vetja tidsinställda inlägg =)
matildaberlin.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin