Redo att flytta

I samarbete med Pelican Self Storage

Okej, jag är så redo. I våras svor jag högt och förbannade livet över det, men nu är jag redo. Taggad. Laddad. Jag pratar om att flytta. Ni vet att jag älskar min lilla studentlägga och egentligen inte vill lämna den, men samtidigt vill jag det. Jag vill inte hyra utan jag vill äga. Jag vill kunna göra om precis så som jag vill ha det, känna att jag kan investera i den och få tillbaka det, och jag vill ha MITT ställe. Dessutom har jag inte så mycket val snart. När man inte är student längre så får man konstigt nog (not) inte bo kvar i en studentlägga. Så jag har fram tills sommaren på mig. Just nu står det dock väldigt stilla på den delen utav marknaden jag letar på. Men när den kommer är jag redo!

Jag är så redo att jag mentalt redan har påbörjat flytten, haha! Det som var det absoluta h*lvetet sist var det faktumet att jag har SÅ mycket grejer, så på den punkten SKA jag vara förberedd den här gången. Sist jag flyttade gick det okej eftersom att Farfar hade ett förråd där jag kunde dumpa mina grejer, men nu är det tömt så det är inget option. Något som däremot är det är Pelican Self Storage som hyr ut förråd i typ alla de storlekar och på flera ställen här i stan (kika HÄR för att sen var). Perfekt ju! Just nu ger dom 50% rabatt på alla förråd och lagerrum under den första eller 2 första månaderna (beroende på anläggning). Attans att jag inte ska flytta nu, haha! Dessutom har dom riktigt bra fördelar så som möjligheten att hyra gratis släpvagn, personlig service, hög säkerhet med personlig kod, kameraövervakning och mycket mer.

Så nu är jag redo på den punkten med. Då gäller det bara att hitta var jag ska flytta med. De flesta jag pratar med frågar om jag inte är nervös, försöker hitta på lösningar om att jag ska ansöka och registrera mig på nya kurser bara för att få bo kvar, och så vidare och så vidare. Men jag är så säker på att jag kan allt jag vill, och vill jag flytta, ja då kommer det lösa sig på ett eller annat sätt. Frågan är bara hur? I don't know yet, and I don't care. För på ett eller annat sätt kommer det gå, för vill man så kan man!

Gillar

Kommentarer

Amandamalmflod
Amandamalmflod,
så mycket fina tavlor du har 😊
nouw.com/amandamalmflod
mathiildaeklund
mathiildaeklund,
Therese,
Så fint du har det!
www.theresemolander.se
Linnéa,
Som en dröm har du det 😍
nouw.com/linnealiebig
happyM
happyM,
Åhhh alltså hoppas på att du hittar den mest perfekta lägenheten ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
malinkirstine
malinkirstine,
Men snälla flytta till Malmö! Då kan vi fika VARJE vecka <3
nouw.com/malinkirstine

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin