Redan problem på resan

Innehåller affiliate-länkar

Dag 1 och jag har redan stött på något utav ett problem. Tips från coachen: ska ni resa till Nya Zeeland, se då till att beställa internationellt körkort. Eftersom att jag hade fullt upp med tentaplugget var det inget jag kollade upp förens någon dag innan och då var leveranstiden på 5-10 arbetsdagar. Så det var kört... Problemet som uppstår är att allt man (jag) vill se ligger oerhört utspritt. Ett berg här, en grotta där, ett vattenfall någon helt annan stans. Så plötsligt blir man väldigt handikappad.

Tack och lov har jag min Morbror som till stor del har avsatt tid till att vara med mig dom här dagarna. Så efter min sedvanliga morgonpromenad (något kortare än vanligt dock. Får se om jag hittar något härligare ställe att gå på imorgonbitti) möttes jag utav den här fantastiska frullen uppdukad och lämnad på bordet medan han tog mina kusiner till skolan. Så i lugn och ro startade jag dagen.

Tröja (köpt utomlands, men lik) HÄR // Jeans HÄR // Halsband HÄR

... innan han kom tillbaka, vi hoppade in i bilen (hur mycket älskar vi inte att det är en saab dom har, haha?) och åkte iväg till Te Mata Park och framför allt Te Mata Peak. Både när jag har googleat runt och när jag har frågat er om vad jag borde se, så är svaret rätt så gement: Naturen. Och just det är precis vad jag vill se med. Är jag inne i en stad vill jag se byggnader, gator, arkitektur - allt. Här vill jag se toppar, dalar, fall - vyer. Och alltså wow!

Det tog oss strax över en timme att gå längs de slingriga, emellanåt väldigt branta stigarna, upp till peaken. 399 meter över havsytan. Och nej, jag kommer verkligen inte bli förvånad om jag vaknar med träningsvärk i både rumpa och vader, haha!
Jag vill säga att utsikten från toppen var fantastisk, och det var den verkligen med. Men helt ärligt tyckte jag den var ännu mer otrolig på både vägen upp och vägen ned. Uppifrån blev det liksom platt på något sätt, medan på mitten hamnade man mitt i det. Helt magiskt!

Så här kommer dagens 3 lärdomar:

1. Det är oerhört trevligt att komma hem från morgonpromenaden och mötas utav framdukad frulle.
2. Glöm INTE att ansöka om internationellt körkort om ni ska till Nya Zeeland!
3. Ibland är resan mer värd än slutmålet, även om det kan vara fantastiskt! (klyschigt, men uppenbarligen sant).

#bestofnouw #nouwoutfit

Gillar

Kommentarer

megkaup
megkaup,
wow! såååå vackert! påminner lite om naturen här på Irland 💚 och himla tur att du har din morbror som kan agera chaufför sålänge 😊
nouw.com/megkaup
sarasara
sarasara,
Naturen ser fantastisk ut!
nouw.com/sarasara
tildablanksvard
tildablanksvard,
Åh så vackert det är! Ha de bäst hjärtat<3
nouw.com/tildablanksvard
Louiseelinore
Louiseelinore,
men wow!! Vad snällt av honom att ställa upp! 😃 Kram <3
nouw.com/louiseelinore
Amanda (Swedish Passport),
Men alltså åååååh så fantastiskt det ser ut att vara! Åker till Nya Zeeland om en månad så ser fram emot att få höra mer om din resa för att snappa upp lite tips 😉
swedishpassport.com
artist
artist,
Vad fina bilder. Fantastisk natur..
nouw.com/artist
Pia Widlund,
Ser ut som ett sagolandskap. Passa på att njuta och ladda inför vintern!!
www.piaw.se
mollysvedin
mollysvedin,
Fantastiska bilder 😍
nouw.com/mollysvedin
malinkirstine
malinkirstine,
Ha det uuuuunderbart <3 Det är du värd! Kram
nouw.com/malinkirstine
louisemellqvist
louisemellqvist,
Alltså hur underbart ❤️
nouw.com/louisemellqvist

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin