Receptet på den PERFEKTA nyårskvällen!

Good morning guys!

Sista veckan på min älskade ö. Precis som alltid är jag så splittrad när jag ska åka. Å ena sidan är jag så otroligt klar här och längtar tillbaka till storstadslivet med tempot, friheten och möjligheterna. Men å andra sidan vill jag verkligen inte åka. Oavsett vet jag att det alltid kommer bli fantastiskt, men just nu är det lite jobbigt med nedräkningen. But hey, that's life.

Det slog mig precis att jag inte direkt skrivit något om min nyår, vilket är lite ett måste för det var en riktigt, riktigt bra kväll! Fram tills runt 3-tiden den 30e hade jag inga planer. Jag hade en inbjudan men som inte var optimal, så det lutade nästan åt att bli "bara" jag och Mamma hemma. Vilket i och för sig hade varit sjukt mysigt. Men jag var på bubbelhumör. Så lyckan var stor när vi styrde ihop att jag skulle fira tillsammans med min gymnasievän Alvina, hennes pojkvän och ett par jag aldrig träffat. Ni som har koll på mitt gamla, blyga jag kan nog förstå hur stort det egentligen är att jag skulle hänga en hel nyår med ett gäng där jag aldrig träffat 50% av de närvarande. Men jag var så pepp.

Jag hade på mig den HÄR klänningen från Bubbleroom. Stort tips på den! Så snygg i sin enkelhet, bekväm och gott om plats att kunna äta i ;)

På något vänster hamnade jag helt och hållet utanför planerandet. Så jag skäms över att säga det, men jag satt och blev servad hela kvällen. Jag blev till och med upphämtad och skjutsad ut till stugan i Tofta vi skulle vara i. Note to self: se till att bjuda tillbaka när dom hälsar på i Stockholm!

Det jag skulle komma till var att det var en perfekt kväll utifrån det att den korta framförhållningen gjorde det precis lagom kravlöst. Vi bubblade, åt skagen till förrätt, kött till varmrätt, spelade sällskapsspel, gick ut för att se fyrverkerier och åt efterrätt. Perfekt!

Jag kan inte bestämma om det är ett vinnande koncept till nästa år eller om jag ska lugna mig själv och boka in något i tid, haha! Vad tror ni?

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin