Recap på en mäklar-vecka

Happy Friday huns!

Som vanligt har jag verkligen längtat efter den här dagen. Det låter så deppigt med som sagt: Hamsterhjulet snurrar men hamstern är död. Lite så känns mina vardagar. Jag är så ordentligt tacksam över att jag har mitt jobb att underhålla mig med under det här året. Problemet är ju dock det där med återhämtning, och just det har jag reflekterat mer och mer över under de senaste dagarna. Att bara vara hemma är inte återhämtande för mig just nu. Jag behöver hitta på saker, förflytta mina tankar till något helt annat och helt enkelt känna att jag lever. Men corona-restriktionerna fyller verkligen sin uppgift. När jag slutar om kvällarna har caféer och restauranger öppet max en timme till, gymmen är fyllda och att gå på stan är inte direkt att tänka på. Lägg sen till det här förbaskade snöväder som bestämde sig för att komma igen, så kan jag mer eller mindre inte göra något annat än att just jobba.
Jag vet helt ärligt inte var jag ville komma med det här mer än att säga att jag längtar efter sol och varmare temperaturer och är oerhört glad över att det är fredag!

Men mäklar-mässigt har det här verkligen varit en fantastiskt rolig vecka. Jag bestämde ju att Mars skulle bli en bra månad och hittills har det definitivt varit det. En liten recap på vad som hänt de senaste 7 dagarna:

- förra fredagen skrev jag ju kontrakt på en lägenhet jag förmedlat under hand.

- då publicerade jag också 2 lägenheter på Hemnet som jag skall visa nu på Söndag.

- jag har haft 4 fotograferingar av olika lägenheter och fått tillbaka bilderna (vilket alltid är så kul).

- i tisdags fick jag ett samtal från en av mina säljare som ville gå ut på Hemnet på direkten, så det gjorde vi och kommer nu att visa den på söndag med.

- i tisdags eftermiddag publicerade jag en lägenhet på Surbrunnsgatan 15 som på gång. Dagen efter hade jag flera intresseanmälningar varav en intressent efterfrågade en förhandsvisning under dagen då hon satt i en lite pressad situation. Vid 19 visade jag den för henne och de andra som var intresserad och fick bud på plats.
Så efter 29 timmar på våran hemsida, en förhandsvisning och en del förhandling var lägenheten såld till föreningsrekord. Köparen var jätteglad, säljarna var jätteglada och det känns verkligen så bra!

- efter att ha varit på möte igår möttes jag av en fantastisk blombukett från säljarna. Hur fina??

- igår fick jag och en av mina favorit-fotografer leka stylister då en av säljarna kanske inte riktigt förberett så som vi förväntat oss. Och vet ni vad? Det blev faktiskt riktigt bra om jag får säga det själv, haha! (Bilderna ovan är stylade med riktiga stylister. En sån värd investering när man ska sälja).

- idag är det fortsatt full fart och jag kommer senare idag att publicera ytterligare två lägenheter på Hemnet med visning nästa vecka.

Som sagt: Mars ska bli en bra månad. Nu kör vi full fart framåt! Och med det kommer också en fredagskväll, helt ensam med en stor godispåse <— precis vad jag behöver. Vad ska ni göra ikväll?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin