Rått, naket och ärligt - Min och min systers relation

Idag är verkligen ingen vanlig dag! Inte bara för att det är Midsommar, utan framför allt för att det också är min älskade Lillasysters födelsedag. Hon där uppe på bilden fyller alltså hela 23 år. Faktumet att det också innebär att jag i år fyller 25 kan vi ju bara bortse ifrån.
Men det betyder alltså att jag i 23 fantastiska år har fått lyckan att ha henne i mitt liv. För vad vore livet om hon inte fanns där?

Jag har många gånger fått frågan om hur våran relation är. Det råa, nakna och ärliga svaret: Fram och tillbaka. När vi var små var vi verkligen oskiljaktiga. Vi snackar piff och puff. Jag i gula kläder, hon i röda.
Men ju äldre vi blev desto mer olika blev vi. För er som har koll på DISC kan vi väldigt generellt sammanfatta det med att jag var blå och introvert och hon tok-gul och extrovert. Jag rutade in mig mycket och tillbringade gärna tiden instängd för att återhämta mig från skolan och sen jobbets alla intryck. Hon däremot flängde till höger och vänster, träffade en miljon olika vänner och har mer eller mindre inga tider att passa. Vi förstod helt enkelt inte varandra och i och med det gled vi isär.

Just där 👆🏼 slog det mig hur nära vi hade kommit varandra igen och hur mycket jag älskar'na

Sommaren 2018 var perioden där vi verkligen hittade tillbaka till varandra. Jag tror helt ärligt att vi aldrig varit varandra så nära som då. Well, bortsett från när vi gick på dagis kanske. Det var verkligen en magisk tid i mitt liv (och förhoppningsvis henne med). Men hösten kom och jag åkte tillbaka till Stockholm. När sommaren 2019 sen kom och jag flyttade hem till Gotland så hade vi båda en förväntning av att allt skulle vara lika fantastiskt som det var året innan. Så blev det inte. Tvärtom skar det sig rätt så ordentligt mellan oss. (Till saken hör att jag då också gick igenom en depression efter break-upet). Aldrig så pass att vi inte pratade eller att på något sätt ogillade varandra (thank God för att vi inte är födda i en sån familj. Jag lider så oerhört med alla som haft oturen att göra det). Först i Augusti, mitt under en bilfärd, skrek vi ut på varandra. Stackars Wilma som satt i baksätet, haha! Och efter det blev allt bra igen.

Nu då? Jag vill inte jinxa något, men jag vill tro att i år kommer vi hitta tillbaka till varandra till tusen igen. Vi snackar 2018 plus!
Helt ärligt tror jag att det gäller alla mina relationer överlag. Det låter löjligt, men jag är en ny person. Jag har hittat ett helt nytt lugn i livet och en insikt över vad som verkligen betyder något. Nu spårar jag lite. Det jag egentligen ville säga var STORT GRATTIS ÄLSKADE SYSTER!! Nu ska vi fortsatta fira hela natten lång!

Gillar

Kommentarer

ASIDESIMPLE
ASIDESIMPLE,
So nice! and I love your pics. Trevilg Midsommar!
nouw.com/asidesimple
ASIDESIMPLE
ASIDESIMPLE,
*Trevlig menar jag....
nouw.com/asidesimple
happyM
happyM,
Åhhh stort grattis till henne ❤️ Kram
nouw.com/happym
marietheresel
marietheresel,
Vad fint ändå att vara så öppen med det ❤️. hoppas ni får det himla kul. Kram
nouw.com/marietheresel

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin