Q/A

Hej hjärtan! Som ni kanske har märkt så finns det fortfarande ingen tid i mitt liv att kunna svara på era kommentarer (hatar det). FÖRLÅT! Men jag läser varenda en! Och jag fullkomligt älskar er för att ni faktiskt lämnar kommentarer. Det betyder så sjukt mycket, så tusen tusen tack för det!
Eftersom att det är som det är så tänker jag att jag istället för att "ignorera" era frågor passar på att lyfta dom här i en Q/A lately istället. Hoppas det är okej!
Så har ni något ni funderar över, bara lämna en liten kommentar =)

När åker du tillbaka till Stockholm?

Det är inte riktigt bestämt än, men skolan börjar den 26e så innan dess i alla fall =)

Var ligger den nya lägenheten?

Den ligger på Lappkärrsberget, precis bakom SU. Så jag har en enda station in till KTH och dessutom Roslagsbanan för att ta mig ut till Täby Centrum där jag fortfarande kommer ha klasser på SATS. Perfekt ju! Dessutom är det världens studentområde (i alla fall för att vara i Stockholm, haha), vilket jag verkligen ser så mycket fram emot. Studentlivet here I come!

Jag har alltid varit nyfiken, ni som arbetar på båten- har ni egna personalrum eller använder ni de vanliga passagerarhytterna när ni vilar?

Jag jobbar "bara" 80%, vilket innebär att jag kliver på båten i början utav mitt pass och sen kliver jag av i slutet. Så under mina 12 timmar ombord vilar jag inget utan jobbar på för fullt. Den enda pausen jag har är för att äta och då sitter man i mässen (typ som en personalmatsal kan man säga). Därför har inte tillgång på någon hytt. Dom som jobbar 100% däremot bor ombord under den veckan de arbetar så dom har alla varsin personalhytt.

Vad använder du för kamera??

Jag använder faktiskt bara min Iphone X. Jag har funderat ett tag på att skaffa en systemkamera eller så, men inser att bilderna ändå blir heeeeelt okej och att mobilen har jag ju alltid med mig medan en kamera riskerar att bli ståendes. Så ja, Iphone X it is!

Where are your rings from? They are soo beautiful! <3

Thanx!!! I'm not joking when I say that I've been wearing them every day since I got them (which is like a month ago, hihi). They are from Marc Mirren, and if you check my instagram (@ matildaberlin) you can find an awesome promocode.

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åhhh, underbart att kunna bo så pass nära!! Allt blir så mycket enklare då ❤️ Dina bilder är magiska, helt galet att dem är tagna med mobilkameran!! Så himla grym ❤️ Stor kram
nouw.com/happym
Cassiezenkert
Cassiezenkert,
Måste säga att jag diggar din stil, och du har verkligen en härlig blogg att läsa! Jag hoppas att du mår bra och kämpar vidare. Din blogg är Grym! Ha det bäst!
nouw.com/cassiezenkert
evelinarou
evelinarou,
Så kul at läsa dina svar och kul att du svarade på minns fråga! Nu vet jag hur det fungerar på båten 😊) <3
nouw.com/evelinarou
Malin,
Kul att du lyfter frågorna såhär istället, det är lite kul ibland också att du svarar på frågor för då skriver du om något som du kanske inte hade gjort annars 😃
maolions.blogg.se
Hannas krypin,
Förstår precis vad du menar med kommentarerna. Jag hinner inte heller läsa alla jag får. Tycker det är så intressant att läsa om ditt jobb.
hannafialotta.blogg.se
linndossing
linndossing,
Ibland hinner man inte med bara <3 Kram
nouw.com/linndossing
Linnéa,
jag förstår dig - hoppas på ett lååååångt Q/A inlägg vid senare tillfälle 🥰 kram finaste
linnealiebig.blogg.se
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina du! Ibland är det så att man inte hinner med och det är okej det också hjärtat! Alltså dom där ringarna, wow vad dom är vackra! Måste kika in dom på en gång! Massa kramar vännen 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Yasmine,
Så smart att svara på alla kommentarer här! 😃 Kram
yasmissy.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin