Q/A och svar på tal

Du kanske bara behöver ta en paus från löpningen för att få tillbaka motivationen igen? Tvinga dig inte till det om du inte vill <3

Så väldans sant! Jag är, och har alltid varit, väldigt mycket av en periodare. Ett tag älskar jag att köra högintensiva spy-pass, sen kan det vända från en dag till en annan och plötsligt står jag på yoga-mattan i gruppträningssalen klockan 07:00 varje morgon. Klipp till att jag sen kör BodyCombat 6 dagar i veckan eller hamnar i en period där jag nästintill bara springer <-- vilket har varit min senaste. Men nu är jag klar, så nu är det dags för något nytt. Becore-klippen är inskaffade, jag har min onsdags-combat och tisdags-pump (om jag får plats). Jag tror att det kan vara rätt så bra variation va? Träningshösten is on!

Vad är det för klädkod för er? 😊

Vi har faktiskt ingen direkt uttalad klädkod mer än att man ska vara "ordentligt klädd", haha! Jo, förresten - kavaj på visningar. Men annars så är det upp till var och en. Så jag måste bara hitta den stilen som är jag.

Får man fråga, får du en fast lön från det bolag du jobbar med eller tjänar du endast pengar via arvode? Eller blir det en mix? Tack!

Jag jobbar på 100% provision, vilket är det absolut vanligaste när det kommer till mäklare. Än så länge har jag en garanti-lön, men snart är den perioden över och då är det bara att kriga på till tusen procent.

Åh herregud vad gott! Jag älskar att du har börjat dela med dig av fler recept, jag spar typ alla. Fortsätt med detta, uppskattar det! Massa kramar 😊 <3

Jag ska försöka, men helt ärligt tror jag inte att det kommer bli så många fler. Inte för att jag inte vill, utan för att jag fullkomligt hatar att dela dåliga matbilder, haha! Under sommaren när det fortfarande är ljust är det inget större problem. Men klipp till att jag nu ska försöka fota något i bäckmörker klockan halv nio på kvällen (mina inte allt för ovanliga middags-tid). Jag tvekar på att det kommer hända allt för ofta. Men jag ska verkligen försöka!!

Vart är den grå vasen ifrån? Så fin😍😍

Eller hur?? Tor det eller ej, men det är ett fynd från Myrorna. Det är inte jätteofta jag hittar något när jag är där, men dom gångerna jag gjort det så är det verkligen saker jag fallit för och älskar. Så ett tips är att snabbt ta ett varv när man har vägarna förbi =)

Din kavaj, vart ifrån?? Så snygg!

Tack snälla! Den kommer från NA-KD, men tyvärr är den slutsåld. Lovar att hålla ögonen öppna och hojta till om den kommer upp igen.

Är det något annat ni undrar över är det som vanligt bara att lämna en kommentar <3

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Godmorgon vännen! Blir lika taggad varje gång du svarar på frågor, så himla roligt att få veta lite mer om dig. Jag undrar över en sak, du är ju så otroligt kreativ i alla dina inlägg som du skriver. Vart får du alla ideer ifrån? Har du aldrig idetorka på vad du ska skriva om? Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
happyM
happyM,

Åh så himla kul att få läsa ❤️ Kram

nouw.com/happym
Sara
,

Hej igen:)

Jag är tjejen som gillar dina kläder:) ska få hem lite nytt från nakd ikväll:)

En sak jag undrat över och har gjort ett tag. Är du inte rädd att få corona?

Eller är det så att man inte är så rädd om man inte är i riskgrupp?

Jag tillhör ju riksgrupp så vi aktar oss.

Kram

Harborjarlivet
Harborjarlivet,

Åh så fräsch den mat-tallriken ser ut! Så simpelt att göra också ju, vill jag testa 😋

nouw.com/harborjarlivet

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin