Q/A lately och svar på tal

Inlägget innehåller affilliatelänkar

Och det vi alla undrar eller jag iaf=) är, vart kan jag köpa din rosa snygga kostym?

Det är tyvärr köpt för ett par år sedan och finns inte inne längre =( Men jag hittade en väldigt lik en HÄR och jag måste säga att jag fullkomligt älskar den här färgen såhär på vårkanten. Man blir liksom vårglad av sig själv, hihi!

Vart fotar du dig? Går du till stan och fotar dina kläder? Ser ut så :)

Ja, jag fotar mig nästintill alltid inne i stan. Jag gillar bilder med vita väggar och härliga strukturer i bakgrunden. Dock åker jag sällan in till stan för att fota, utan passar på när jag ändå är inne och ska möta upp någon.

(Ang. Hellofresh)
Skulle också vilja prova! Men kan man beställa enstaka gånger eller prenumererar man på det när man har börjat?

Det var det som var det bästa! Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid och grym rabatt. Jag använde nämligen koden HELLOAFF565 som ger upp till 565 kr rabatt på de första 4 kassarna. Och är jag inte nöjd efter min första så är det bara att säga upp det. Hur bra?? Så jag säger gör det, testa! Klicka in HÄR, använd koden och unna dig själv en guldkant på vardagen.

(Ang mina tankar om att det hade varit lättare att tjäna pengar som mäklare i en förort istället för på Östermalm)
Hade det verkligen varit lättare? Eller lättare kanske, men det är väl på östermalm pengarna rullar in?Kram

Både och. Absolut är det lättare att ta bättre betalt på Östermalm än utanför. Det räcker bara med att jag har en affär ute på Gärdet för att arvodet skall bli betydligt lägre och priskänsligare. Men mentaliteten här är helt annorlunda mot den utanför stan. Här är folk otroligt medvetna, gör research och skall jämföra uppemot 5 olika mäklare. Tar vi istället Hägersten till exempel är kunderna och mentaliteten helt annorlunda (enligt de kollegorna/vännerna jag har där). Där räcker det gott och väl med att en vän rekommenderat dig eller att du haft en försäljning i området. Arvodet är ofta något (en inte supermycket) lägre, men affärerna betydligt fler. En affär genererar oftast en eller två nya affärer och många bäckar små genererar en betydligt större lön än ett fåtal affärer men något högre arvode.

Du är så snygg Matilda:)
Wow, och vilken utstrålning alltid. Kanske för att skönhet kommer inifrån och du verkar vara rn varm och härlig person:)
Men nu kommer frågan.sminkborstarna???:) var kommer de ifrån?

Nämen alltså SÖTASTE du! Jag börjar ju nästan böla <3
Du hittar borstarna HÄR. Dom är riktigt bra och jag kan verkligen rekommendera dom! Såg förresten att dom är på rea, så tips tips tips.

Gillar

Kommentarer

psykiskohalsablogg

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin