Q/A lately

Dina kläder är alltid så snygga. Vart kommer kjolen och blusen ifrån?

Nämen åhhh! Tack söta du! Jag känner just nu verkligen att jag måste uppdatera min jobb-garderob, för den här outfiten 👆🏼 har jag typ en gång i veckan för tillfället... Men kjolen hittar du HÄR och toppen är en gammal från HM =)

Hallå... Förut var du alltid inne på min blogg och kommenterade men nu har du inte gjort det på jättelänge. Tycker du inte att den är bra längre?

Men nej!!! Så får du absolut inte tänka! Allt handlar om att jag helt enkelt inte hinner läsa en enda blogg just nu. Knappt min egna, haha! Nej, men på riktigt. Jag är inte ens inne på @isabylunds och jag räknar ändå henne till en av mina närmsta vänner här i Stockholm.
Livet har olika stadier och just nu finns det inte plats för bloggar. Det betyder verkligen inte att din är dålig, tvärtom tycker jag att den är helt otrolig. Kom ihåg det!!

Hahaha jag dog lite smått när jag såg det där med popcornen, så himla roligt! Frågan är hur lyckades du med det? Massa kramar

Hahaha, jag veeeet! Hej och välkommen till livet som klumpig säger jag bara. Jag skulle helt enkelt skaka om lite, men så flög locket av och samtidigt fortsatte popcornen poppa och flög överallt. I panik tänkte jag hälla över dom i skålen men lyckades då slå iväg skålen som redan var halvfull. Klipp till att det var popcorn ööööverallt, haha!

Men alltså huuuur kan du överleva utan dammsugare?

1. Jag HATAR att dammsuga! Jag skojar inte - det är verkligen blad det värsta jag vet.
2. Jag har inte varit helt utan. För typ 5 år sen gjorde jag det bästa köpte jag någonsin gjort: min robotdammsugare. Han har varit awesome! Nu är dock batteriet så dåligt att den inte ens orkar städa mitt kök, och mitt kök är då inte stort. Så för tillfället är jag faktiskt dammsugar-lös...

Jag är dock lite sugen på att köpa en trådlös Dyson-dammsugare. Ska bara ta ett par steg till ifrån CSN-budgeten. Men sen så ;)

Åhh Airpods, skulle du rekommendera dom framför de från Urbanista?

Ja, ja och åter ja!! Jag har som sagt haft både Urbanista och Sudio under jag vet inte hur många år. Ljudet har varit jättebra i båda, men problemet jag har haft är att jag tycker inte att mikrofonerna funkar superbra. Med tanke på att jag pratar i telefon nästintill konstant på jobbet så är det superviktigt. Därav började jag fundera på Airpods.

Så fort jag nämnde för någon att jag skulle klicka hem ett par sa alla du kommer älska dom! Jag kan inte förstå att jag någonsin haft något annat. Ja, ja, ja tänkte jag. Trådlösa lurar har jag ju haft i flera år, så så stor skillnad kommer det ju inte vara. Så mina förväntningar var väl egentligen inte superhöga. Men alltså wow! Skillnaden är verkligen otrolig! Och jag säger som alla andra - jag kan inte förstå att jag inte haft ett par innan.

Gillar

Kommentarer

myjjohansson
myjjohansson,
yes, HEJA robotdamsuga säger jag bara!!!😍
nouw.com/myjjohansson
marietheresel
marietheresel,
Önskar robotdammsugare funkade här men det är för lite golv och för mycket möbler 😂❤️
nouw.com/marietheresel
Ellendelin
Ellendelin ,
Min pojkvän blev helt såld på Dyson också, men det kändes lite för dyrt för oss också hahah 😁
nouw.com/ellendelin
linndossing
linndossing,
Håller helt med om airpods! Älskar hörlurarna jag haft innan men går inte att prata i telefon med dom så airpodsen är en dröm! Kram
nouw.com/linndossing
Anita,
Robotdammsugare är liiivet 😃
siliiins.blogg.se/
Hedda,
Alltså, popcorn är gott när det är i munnen och inte på golvet
www.spolarent.se/
Emmamehrali
Emmamehrali,
Fortfarande sjukt imponerad av dig hur du hinner jobba, träna, umgås med vänner och blogga så mycket du gör! KRAM 💖
nouw.com/emmamehrali

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin