Q/A Lately

Åh vart är halsbandet ifrån? så fint ! ❤️

Tack snälla! Det är som jag tidigare har skrivit, mitt absoluta favorit-smycke just nu och kommer från Safira.

Jag har samarbetsförfrågan på insta från olika smyckessidor som vill att jag ska köpa smycken från dem och promota dem sen på min insta för en viss procent och så, kan man lita på de företagen? Jag är sugen men också tveksam.

Huruvida du kan lita på dom eller inte kan jag inte svara på. Det beror ju verkligen helt på vilket företag det är. Däremot skulle jag ALDRIG gå med på ett sånt samarbete!
Med tanke på att du som person både skall 1. betala för att få hem deras produkter, och 2. skall skatta för värdet av dom, så kommer du på riktigt att ha betalat för att få göra reklam för dom. Hör du hur skevt det är? Jag har som policy att alltid ta betalt för mina samarbeten. Både för att jag skall kunna betala skatten och för att faktiskt få ersättning för det jobb jag gör.
Vill du ändå göra det så är det helt upp till dig (såklart), men det är inget jag kan rekommendera. Jag hade i det här fallet skrivit just det som jag skrivit ovan, förklarat min sida och lagt fram ett nytt förslag på upplägg på samarbetet. Är det ett seriöst företag så kommer dom antingen gå med på det eller argumentera för sin sak. Får du inget svar alls eller något otrevligt tillbaka, well då vet du att dom är oseriösa och inga du vill samarbeta med =)

Vad är det för grönt blandat med vattenmelonen?

Det är mynta. Receptet på världens godaste vattenmelons-sallad (vilket det är) kommer snart! So stay tuned!

VIll förresten minnas att du lagt ut recept på dessa vårrullarna tidigare men jag hittar inte det, hade gärna tagit del av det igen!!

Oh yes! Du hittar receptet HÄR! Har ätit det till lunch i tre dagar nu, är verkligen SÅÅÅ gott!

Alltså måste säga att jag diggar alla dina mysiga stickade tröjor!

Kanske inte en fråga, men jag kände att jag behövde lyfta den. För vet ni vad det roliga är? Ingen av de mysiga tröjorna jag har på mig när jag är hemma på Gotland, vilket är mer eller mindre vad jag lever i under de perioderna, är min Mammas, haha! Det är till och med på den nivån att hon förra gången jag var hemma kom hem från stan och sa Seee vilken mysig tröja jag har köpt! (Vilket btw är något hon ALDRIG unnar sig själv). Jag tror du kommer älska den! Och om jag gjorde, haha!

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Tycker det är så roligt när du svarar på frågor du har fått på detta viset faktiskt. Åh juste det var du som gjorde dom där vårrullarna, har sparat ner det inlägget nu. Finns ju inget godare än vårrullar och kan tänka mig att dom är ännu godare hemmagjorda. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin