Q/A lately

Redigerar du bort färgen på väggarna!? VARFÖR!??? Alltså fattar att det inte är färgen du helst valt, men du vet ju ändå om hur de ser ut så är det för din skull eller för "vår skull" eller för att matcha flödet eller..?

Ja det gör jag. Och det är av precis samma anledning som jag redigerar bort blåa toner och hatar att ha med grönt på mina bilder. Allt är en smaksak och just nu är jag inne i en period där jag gillar föredrar ljusa, härliga och mindre färgglada bilder. Så tyvärr får färgen på väggarna ryka (till en rimlig gräns, haha).

Va är e du ska börja om med?

Det jag syftade på med att jag kommer in i en ny fas i livet och måste avsluta annat är att nu lämnar jag skolan och studentlivet bakom mig, och i och med det också alla extrajobb och saker jag haft vid sidan av. För nu påbörjar jag min karriär och eftersom att målet är att göra det helhjärtat så kommer det inte att gå ihop med så som mitt liv såg ut innan.

haha oj jag hade aldrig blivit mätt på det där o då tränar jag typ bara 1 gång i veckan i jämförelse med dig xD. Men skönt om du blir mätt på det billiga alternativet iallafall (: ha det bra!

Som @johannagrahn så bra svarade: Hon kanske tog tre portioner? Åt ett bröd till? man ser ju inte allt 😊
För precis så är det! Som överallt på sociala medier så ser man bara en sån liten del utav verkligheten. Minns jag rätt så åt jag 4 eller 5 sånna här portioner som ovan. Vidare:
För det första är det här en portion jag tog enbart för att fota. Löjligt, jag vet. Men jag ville få det på bild för bloggens skull och med tanke på hur dålig jag är på matbilder så visste jag att det skulle ta tid = maten hade blivit kall. Och för det andra är jag en sån person som gillar att äta länge (vi snackar emellanåt i timmar). Hellre 5 mindre portioner än en stor, och det är av precis samma anledning som ovan. En stor hade blivit kall medan dom små håller sig.
Men för att gå tillbaka till det första, kom ihåg att det ni ser på bild är en sån liten del utav verkligheten!

Var va du på praktiken ?

Jag är på Fastighetsbyrån Östermalm, där jag nu också kommer att jobba. Papperna är inskickade och så fort jag får min licens så påbörjas min "riktiga" anställning och jag får börja förmedla. Så vet du redan nu att du eller någon annan ska sälja (eller ens hjar tankarna på det) så ring mig på min jobbtelefon 073-331 01 03.

Jag samarbetar aldrig något eller gör några dealer i sociala media men har faktiskt suttit och funderat på det där med när du länkar till olika ställen... ska man inte markera att det är länkning, reklammärkera eller något liknande!?? Det är mer för din egen del så du ev. inte åker dit =/... vore ju tråkigt!

Tusen tack för omtanken fining! För att svara på frågan, så självklart markerar jag alltid mina samarbeten. Är det ett betalt samarbete kan ni se det högst upp i inlägget där det står "I samarbete med ... ". Gäller det affiliate-länkar, dvs länkar där jag får betalt antingen genom att ni klickar på dom (då snackar vi kanske 25 öre per klick, haha) eller en procentsats på köp gjorda genom länken, så står även det höst upp i rubriken. Gällande just det så har Nouw en funktion som automatiskt markerar dessa, så det är inget jag aktivt tänker på. Dock har jag märkt att denna strulat någon gång då och då, så det kan faktiskt vara så att det saknas på något inlägg. Så tack för påminnelsen att dubbelkolla att det funkar =)

Gällande de länkarna i Veckans lista (som frågan gällde och som ni ser på bilden ovan), så var de inga samarbeten eller affiliatelänkar. Exempelvis Safira var en collab jag enbart gjorde på Insta och gick ut på att jag skulle posta 1 bild samt 2 olika stories. Men då jag själv både älskar deras produkter och rabattkoder överlag ville jag (110% självmant) också dela dom här. Jag får alltså varken betalt för att publicera här, för att ni använder koden eller för att ni klickar på länken, utan det allt var helt enkelt ett litet tips =)

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Haha stolt över min lilla smarta kommentar där ändå 😃
nouw.com/johannagrahn
elllensvensson
elllensvensson,
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Att påbörja något nytt i livet och lämna saker och ting bakom sig är stort, en utmaning och jag VET att du kommer lyckas med karriären om du bara så vill och känner det Matilda! Du är grym på alla sätt och visa och ska vara så otroligt stolt över dig <3 Så klok på många fronter, heja! En av mina inspirationer! Varma kramar till dig <3
nouw.com/emmaengstrom
linndossing
linndossing,
Så bra kommentar av Johanna! Så coolt att du nu kommer satsa 200% på mäklaryrket, du är så cool!! Kram <3
nouw.com/linndossing
tildablanksvard
tildablanksvard,
Så kul att du nu ska satsa på mäklaryrket!!
nouw.com/tildablanksvard

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin