Q/A lately

Förresten, vart är klänningen på bilderna ifrån?? Så så fin <3

Tack fining! Den kommer ifrån NA-KD och du hittar den HÄR.
Psst! Använd refunder på köpet så får du både pengar tillbaka på köpet och dessutom 50kr insatta på ditt konto om du signar upp genom den HÄR länken. SÅ bra!

Kan man sälja lägenheter med dig nu alltså?

Nej, inte riktigt än. Jag måste först få min mäklar-licens, och för den krävs att min c-uppsats godkänns och att mina betyg registreras. Det är en liten bit kvar, men jag räknar att vara igång på riktigt i månadsskiftet mellan Juni/Juli. Men redan nu håller jag på att boka in möten, så tveka absolut inte att höra av er om det är något. Mitt jobb-nummer är 0733310103 =)

Var är outfiten på bilden ifrån? 😃 <3

Visst är den härlig? Dock köpte jag den för 2-3 år sedan så jag tvekar på att något utav det finns kvar. Shortsen kommer från HM och blusen från Gina Tricot <-- jag säljer faktiskt den HÄR om någon är sugen (använd 2 gånger).

Så bra idé att läsa en bok när du tränar. Delar du med dig av citaten sedan, blev lite nyfiken! 🙂

Det kan jag absolut göra! Tänkte att jag skulle dra ett på en gång, men jag screen shottade dom på min ipad. So stay tuned!

Blusen var superfin, var är den ifrån? Kram!

Jag inser nu att jag måste bli bättre på att länka mina outfits, haha! Den kommer från Molly Rustas kollektion för Bubbleroom. Jag minns hur jag föll för den i samma sekund jag såg den. Sååå fin ju! (om jag får säga det själv)

Kan vem som helst lära sig springa trots dålig kondition?

JAAAA! Självklart kan man det! Dessutom är det ett utav de bästa sätten att bygga upp sin kondition på. Sen måste vi vara lite realistiska. Har du dålig kondition så kommer du inte att kunna vakna en morgon och bestämma dig för att springa milen (om du inte har ett otroligt pannben, haha). Utan då gäller det att bygga upp det steg för steg. Det kan till och med vara så att du till en början bara ska gå snabba promenader för att sen kanske börja intervall träna (jogga 1 minut, gå 1 minut, jogga 1 minut osv). Veckan därpå orkar du kanske plötsligt springa en hel kilomete, och sakta men säkert så kommer det bli längre och längre. You can do it!

Gillar

Kommentarer

Linnealiebig
Linnealiebig,
Så underbart inlägg 😍🤩
nouw.com/linnealiebig
MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
Så fina kläder 😍
nouw.com/marreekholm
SofiaRebecca
SofiaRebecca,
magisk klänning!
nouw.com/sofiarebecca

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin