Q/A lately

Hur går det på dejtingfronten?? Har du något skvaller att dela med dej av?

Nej vet du vad? Det står oerhört still på den fronten. Tinder är ingen höjdare under corona-tider, och inte för att jag brukade göra det, men att gå ut på krogen och ragga är ju inte heller något option. Så har du någon som du tror är min drömprins har du min tillåtelse att fixa en blind-date, haha!

Hur mår du stjärnan? Jag vet att du har haft det lite jobbigt och mått lite sådär på sistonde.

Men guu vilken fin fråga ❤️ Jag kan, med handen på hjärtat, säga att jag mår BRA! Riktigt, riktigt bra faktiskt. Jag har under de senaste två veckorna fått en riktig nytändning till livet och har gått från låg och energilös till mig själv igen - fast ännu lite bättre. LIVET!

Varifrån kommer klänningen? 😃 Jättefin!

Tack sötnos! Den är köpt på HMs mellandagsrea för ett par år sedan, så jag tvivlar att den finns kvar. Men jag sökte runt lite snabbt och hittade den HÄR som är väldigt lik =)

En fråga, tips på att hitta student boende? Vart bor du någonstans?

Tyvärr är det ofta rätt så kämpigt att få tag i bostad här i Stockholm. Jag fick min lilla älskade lägga via SSSB (Stockholms studentbostäder). Där är det gratis att stå i kö, dock måste man plugga vid ansluten skola och vara kårmedlem. Ställ dig i kö där samma dag du börjar plugga om du ska göra det i Stockholm. Hur det fungerar i andra orter vet jag tyvärr inte.

Jag bor på Lappis som ligger vid (tunnelbanestationen) Universitetet. Och jag älskar det! Pluggar man på SU är det en dröm eftersom det då bara är en 10 minuters promenad till skolan. Till KTH (där jag pluggar) är det en station med tuben, och fortsätter man 3 till är man vid TC. Dessutom är klimatet här hur härligt som helst och med Norra Djurgårdsstadens natur blir det den perfekta combon av allt. Kan verkligen rekommendera området!

Härligt att läsa! Har inte så mycket koll på just den här utbildningen, men det verkar ju bra att det är så flexibelt! Är det högskola eller yrkeshögskola?

Haha, tvärtom är våran en utav dom (om inte den) absolut striktaste mäklar-utbildningen. Jag har då läst en treårig kandidat på KTH. Läser man exempelvis på högskolan i Gävle så har dom både färre föreläsningar på schemat och avsatt tid för praktik. Och dom som läser uppdragsutbildning (via en fastighetsbyrå) brukar mer eller mindre helt och hållet lägga upp sina scheman helt själva.

Blir det inte stressigt att ha praktik utöver utbildningen, om den redan är på heltid?

Allt gåt om man vill, haha! Nej, men det kan det verkligen bli. Samtidigt är det totalt 10 veckor som skall checkas av under 3 år. Planerar man bra och lägger ut enstaka dagar under lugna perioder och sen kanske kör ett antal veckor under sommrarna så går det ju utan några större problem.

Åh vilken fantastisk lista du bjuder på vännen! Älskar att det fanns så många roliga och intressanta frågor! Skulle man kunna få låna denna? Du får säga till om det inte är okej såklart! <3

SJÄLVKLART!!! Jag tycker bara att det är så otroligt kul att läsa era svar (tagga mig gärna så jag inte missar dom).

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Så härligt att höra att du mår så bra vännen! Förstår du hur grym du är som får ihop skolan, praktiken och bloggen!! Så imponerad av dig!! <3 STOR KRAM
nouw.com/emmamehrali
Linnealiebig
Linnealiebig,
Ajli,
jag tycker också att klänningen är dundersnygg 😊
ajlimuller.se
linneassofie
linneassofie,
Åh så härligt att höra att du mår bra Matilda! Kram <3
nouw.com/linneassofie
happyM
happyM,
Åh alltså klänningen var ju verkligen hur fin som helst ❤️ Kram
nouw.com/happym

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin