Q/A lately

Jag ber lite om ursäkt för att jag inte svarar på era kommentarer. För er som är nya här inne kan det kanske verka väldigt otrevligt, och ja, det kan jag förstå. Men det är ett beslut jag fattat för min egna hälsas skull (ni kan läsa mer om det HÄR). Jag läser dock varenda en och ÄLSKAR dom, så snälla, sluta inte! Och har ni någon fråga så vet ni att det bara är att ställa den, för som vanligt samlar jag ihop dom och postar i ett sånt här Q/A lately inlägg. So just hit me up =)

Vad spännande och roligt med att du visningsvärd, är det som assistent till mäklaren typ eller liknande?

Precis! Alla mäklarfirmor jobbar olika. På vissa sköter mäklaren allt själv, på vissa är mäklaren inte ens på plats under själva visningen utan "skickar istället dit" en visningsvärd och som hos oss på Fastighetsbyrån så kan det ibland behövas ytterligare en person, likt en assistent, vid visningarna. Vi jobbar så att vi tar namn och nummer till ALLA på visningen, oavsett om man är intresserad utav just det objektet eller inte. Så mitt jobb som värd är då att stå i dörren, hälsa på alla som kommer, samla in kontaktuppgifter, kanske springa iväg och visa takterassen, källarförrådet eller liknande, och helt enkelt finns tillgänglig för såväl mäklaren som spekulanterna.

Vad är det för magisk kanel du äter och VAR hittar jag den???

Kanelen i frågan är en utan/med minskad mängd kumarin. Detta då jag ÄLSKAR kanel (jag äter inte gröt med kanel utan snarare kanel med gröt, haha) men på grund utav kumarinet i vanlig kanel som kan ge lever-problem, rekommenderar Livsmedelsverket max 1 tsk kanel om dagen för vuxna. Så för att kunna fortsätta äta min älskade kanel-gröt köper jag hem DENNA som har en betydligt mindre mängd kumarin än den vanliga.

Utan att ens hinna läsa listan så tycker jag att det är tokigt att du inte äter chips, eller har du börjat inse de goda i livet?
(Om mitt inlägg Saker jag äter och inte äter 3.0)

Du har så rätt så. Nej, jag äter inte chips och har heller aldrig gjort. Det är helt ärligt något utav det äckligaste jag vet, haha!

Åhhh vad kul att testa lashlift!! Hört sååå mycket bra om det, kan du visa före och efter bilder sedan??

Men JAAAA! Jag är så otroligt nöjd och kan verkligen rekommendera er alla som ens funderat på att göra det att slå slag i saken.

Vad föredrar du helst att göra på en ledig dag?

Hmm, det beror verkligen så mycket vilket humör jag är på. Men några utav de "magiska komponenterna" är en morgonpromenad och mysfrulle, ett härligt träningspass och någon form utav social kontakt (antingen en fika-dejt, en myskväll med någon kompis hemma, en riktig utgång eller ett glas bubbel på stan).

Bilder lånade från WeHeartIt

Haah vaaad i hela friden är popcorn-trenden????

Det är inrednings-trenden som är oerhört het just nu. Den där man med hjälp utav fogskum gör om exempelvis spegelramar, pallar, småbord och så vidare. Hur snyggt som helst! Jag var själv påväg att göra en liten pall tills jag fick höra att 1. fogskummet avger giftiga gaser (om än i väldigt små mängder), 2. gulnar i solen och 3. kommer att fnasa sönder och lossna om bara någon/några månader. Så det fick bli en pass på den, vilket är så tråkigt för jag tycker det är så snyggt!

Om du skulle köpt ett djur, vilket djur skulle du vilja ha då?

Oj vad svårt! I dagsläget har jag verkligen inte möjlighet att ta hand om ett djur, så just nu inget. Men tänker vi på sikt så katt kanske? Jag vill egentligen säga hund men då jag både är hundrädd och inser hur pass låst man blir (svårt att resa, svårt att jobba superlånga dagar osv) så vet jag ändå inte, haha. Men vem vet vad framtiden för med sig?

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Nej men fy vad besviken en hade blivit om man lagt ner massa tid på att fogskumma typ en spegel och sen krackelerar allt en månad senare. Redigt sur då haha.
nouw.com/johannagrahn
Emmamehrali
Emmamehrali,
Jag förstår dig helt att du inte svarar på kommentarer! Jag känner själv att jag inte alltid hinner med och känner mig jätte dum. Bra att du prioritera och gör det som få dig att må bra !! STOR KRAM <3
nouw.com/emmamehrali
linndossing
linndossing,
Alltså lashlift, livets gåva!!! Kram
nouw.com/linndossing
englabjork
englabjork,
Låter så spännande att vara visningsvärd! <3 kram
nouw.com/englabjork
Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Be inte om ursäkt fina du! Du om någon är ju den som alltid har svarat/kommenterat inne hos folk/hos mig, ibland får man ta en liten paus, så är det ju! 😊
nouw.com/jenniferofhbg
Desireekujala
Desireekujala,
Hade ingen aning om att kanel kan vara dåligt i stora mängder så tack för infon! 😊<3
nouw.com/desireekujala
Sååå fint med lashlift!! 😊 Måste testa!
ziliaving.se/
happyM
happyM,
Haha nej alltså ber om ursäkt till alla som gillar popcorntrenden men jag får typ panik av det!! Vet inte varför med det är något med det som gör mig jätte obekväm??? Haha ❤️ Kanske kommer över det snart och börjar älska det jag med ❤️ Stor kram finis ❤️
nouw.com/happym
artibus
artibus,
Har tagit efter dig med att inte svara på kommentarer, de tar för mycket tid men man känner sig sååå dum...<3
nouw.com/artibus

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin