Q/A lately

Tränar också på morgonen ibland! Dock tycker jag att det blir rätt krångligt att ta med en massa saker. Man får ju ta med handduk, ombyte med mera och allt tar ganska mycket plats. Jag får därför ta med en extra väska. Känner mig som en packåsna, haha. Smink får jag inte plats med, så jag är är osminkad de dagar jag tränar på morgonen. Hur gör du med detta? Särskilt med tanke på att du har kavaj på jobbet? Hur tar du med den?

Tell me about it... Tack och lov har jag alltid varit mästare på att få ned grejer i en väska, men det är verkligen på håret att jag får ihop den. Sen är det ett halvt träningspass att släpa runt på den där ryggsäcken resten av dagen, haha.
Men jag gör så att jag trycker ned träningsskor, smink, en handduk som e så liten att jag knappt får den runt mig (men funkar precis), värmespray, matlåda, rena kläder och datorn. Sen åker jag till gymmet iförd träningskläder och med kavajen ovanpå det. Ett väldigt projekt... Men vill man så kan man.

Hur lång tid tog det innan du märkte skillnad med hairlust? 1 mån eller mer?

Det tar mer tid. Innan jag började med Hairlust åt jag Silicea i kanske ett halvår och fortsatte sen med gummiesarna som jag nu har ätit i snart ett år. Och egentligen är det nog först nu de senaste månaderna jag märkt ordentlig skillnad. (Innan dess led jag under stor stress med dock vilket påverkar håret enormt, du kan läsa en djupare hälsoupdate HÄR). Så jag skulle säga att du åtminstone måste ge det 6 månader.

Älskar denna lista! OK om jag snor den?

SJÄLVKLART!! Tagga mig jättegärna i den så att jag inte missar när du publicerar den. Älskar verkligen att läsa era svar! Och det gäller alla listor jag lägger upp - är som sagt verkligen så kul att se om vi tycker lika eller helt olika, hihi!

SÅÅÅÅ kul att praktiken varit så bra och jag förstår att det är tråkigt att den är över <33 Så nu är det skola hela tiden igen? Kommer du få praktik igen snart? PUSS bästa du! <33

Nej, det är inte skola på heltid. Eller det beror helt på hur man ser på det. Nu kliver jag in i tentaP, dvs att vi inte har något schemalagt för att själva kunna plugga inför våra tentor <— mina två sista tentor på KTH. Hur sjukt??
Direkt efter det kommer vi in i perioden där vi ska skriva våra C-uppsatser. Så fram tills Juni har vi nästan inget schemalagt för att kunna skriva. Under den tiden kommer jag 1. resa en hel del (hehe), 2. skriva min c-uppsats såklart, och 3. klämma in så mycket praktik som jag kan. Hurvida det blir en hel vecka åt gången eller några enstaka dagar här och där får vi se. Allt beror på hur bra skrivandet går liksom. Så från och med nu kommer det helt enkelt bli lite som det blir, haha!

Vad räknas som tenta-p hos er? Jag trodde det var veckan då man har tentor, men den verkar ju börja ett visst datum, haha!

TentaP för oss är den perioden mellan sista föreläsningen/redovisningen/opponeringen och fram tills tentorna. Vanligtvis är det runt 1,5-2 veckor och under den perioden har vi inget annat schemalagt utan allt fokus ligger på att just tentaplugga. Låter kanske härligt att vara ledig, men tvärtom är det den värsta perioden. Alla som någonsin pluggat på högskola/universitet vet den där totala stressen och pressen som vägrar lämna en under dessa dagar. Men men, bara att kämpa =)
Så för att svara på din fråga: vi kliver in i tentaP imorgon då vi har sista redovisningarna idag, och sedan slutar den den 13e Mars när vi skriver våran sista tenta.

Gillar

Kommentarer

carolinalarsson
carolinalarsson,
Äter också dom.
nouw.com/carolinalarsson
Emmamehrali
Emmamehrali,
Du kommer passa sjukt bra som mäklare när du blir klar!! Ohja, denna pressen med alla tentor fy! KRAM <3
nouw.com/emmamehrali
linndossing
linndossing,
Håller med Emma till 100%, du kommer kick ass som mäklare alltså! Puss
nouw.com/linndossing

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin