Q/A lately

Innehåller affiliate-länkar

Ni vet hur mycket jag älskar era kommentarer va? Ni vet hur mycket jag älskar när ni ställer frågor? Om inte så vet ni det nu! Jag har tidigare berättat om varför jag inte svarar på era kommentarer (ni hittar inlägget Därför svarar jag inte på era kommentarer HÄR), och just det är anledningen. Men jag älskar som sagt era kommentarer, läser varenda en och svarar mer än gärna på allt ni undrar. Så här kommer ett Q/A lately. Och är det något ni någonsin undrar, just hit me up =)

Får man fråga vart dina byxor är ifrån super snygga😊

Tack fining! (ÄLSKAR dom själv med, hihi). Du hittar dom HÄR, tröjan HÄR och skorna HÄR.

Åker du ensam? (till Mexico)

Ursprungligen: ja. Jag har bokat flyget själv och räknar inte med att få med mig någon. Däremot har jag pratat med både min syster och lite olika vänner om att dom också ska åka med. Så vi får helt enkelt se exakt hur det blir, hihi!

Har du någonsin åkt på en resa du inte varit nöjd med eller varit på ett ställe som inte levde upp till dina förväntningar?

Jag har aldrig åkt på någon jag inte har varit nöjd med eller någon resa som jag i efterhand har ångrat. Nej, jag har uppskattat varenda en utav dom! Sen finns det resor som jag såklart önskar hade varit annorlunda. Exempelvis önskar jag så att jag hade åkt upp i Norra Vietnam och sett Ha Long Bay osv istället för att "enbart" ligga på en strand på Phu Quoc när vi var där. Men med tanke på att jag reste mitt ex och han ville ha en lugn semester om han ens skulle åka med så blev det något utav en kompromiss. Det betyder ju dock att jag har en anledning att åka tillbaka igen, inte helt fel. Eller vad säger ni, haha!

Kavaj HÄR // Bralette HÄR // Jeans HÄR // Skor HÄR // Diadem HÄR

Åh vad kul med eventet hos NA-KD! Ligger den butiken i Göteborg, om jag fattade det rätt?

Men ja, verkligen så himla kul! Nej, just den här butiken ligger i Gallerian i centrala Stockholm. Men min bästa vän Agnes nämnde att det ska finnas en i Göteborg med nu när hon var och hälsade på =)

Har ni alltså uppehåll efter varje tenta i o med alla dina resor?<3

Inte direkt. I vanliga fall har vi kanske två eller tre dagar ledigt direkt efteråt, men inget längre. Däremot har vi väldigt lite som är obligatoriskt. Så det första jag gör när vi kommer åt kurs-PMet är att kika på hur mycket jag faktiskt "måste" vara med på, vilken kurslitteraturen är, hur många föreläsningar det är i början (de första två brukar ändå bara handla om vad man kan förvänta sig utav kursen, så där missar man inte så mycket) osv. Därefter bestämmer jag hur mycket jag känner att jag kan klara av att missa och således hur länge jag kan vara borta och hur mycket jag kommer behöva plugga på själva resan.
Så kortfattat kan man säga att det är ett ansvarstaget skolkande jag gör, haha!

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Det är så roligt att se hur du åker på alla dessa resor. Att du fixar allt med skolan osv. Jag känner själv att jag hade inte kkarat det och få inte missa någonting. Skulle vilja vara så mycket mer som dig!!! Kram 💕
nouw.com/emmamehrali
Desireekujala
Desireekujala,
Älskar du hur ser positivt på saker och ting, åka tillbaka till Vietnam är ju inte så tokigt 😍
nouw.com/desireekujala
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh vilket fantastiskt inlägg! Älskar att du lägger ner tid på att faktiskt svara på detta vis på frågor som kommer in. Jag förstår dig att du inte hinner svara, det kan ibland bli en stress i sig att hinna med sånt. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Angelica,
Anmäler mig som frivillig som resesällskap!! 😉
angelicawahlin.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin