Q/A lately

Innehåller affiliate-länkar

Ni vet hur mycket jag älskar era kommentarer va? Ni vet hur mycket jag älskar när ni ställer frågor? Om inte så vet ni det nu! Jag har tidigare berättat om varför jag inte svarar på era kommentarer (ni hittar inlägget Därför svarar jag inte på era kommentarer HÄR), och just det är anledningen. Men jag älskar som sagt era kommentarer, läser varenda en och svarar mer än gärna på allt ni undrar. Så här kommer ett Q/A lately. Och är det något ni någonsin undrar, just hit me up =)

Smakar det mycket banan eller tror du man kan käka det om man inte är superförtjust i att äta "råa" bananer??

Nej, det smakar inte alls mycket banan. Det ger liksom bara brödet en lite sötare underton. Typ lite som en sirapslimpa men inte slika söt-sött. Svårt att förklara exakt, men jag tror faktiskt att du skulle älska det. Så ge det en chans väl?
(Receptet finns HÄR)

Måste ni göra praktik i 10 veckor innan ni tar examen?

Nej. Grejen är att jag läser egentligen inte mäklare, utan en kandidat i fastighetsutveckling. Så för att få min examen måste jag inte det. Däremot måste man ha 10 veckors praktik för att kunna söka sin mäklarlicens. Så just den delen har ingenting med skolan och göra, men är ett måste för min framtida karriär.

Tentabubblans svarta hål är sämst:(( tips?? Är där just nu...

Jag lider verkligen så med alla er som är där just nu!! Jag påbörjade faktiskt ett inlägg direkt när jag fick kommentaren men så kom mina egna studier emellan. Men det kommer! Fram till dess vill jag bara skicka all pepp och energi. För vet du vad? You can do it!!

Var kommer outfiten ifrån?? DHÖR för den

Då är vi två kan jag säga, hihi! Och tänk sen bara den här kjolen till brunbrända ben och en söt topp i sommarvärmen. Längtar! Du hittar hela outfiten:

Tröja
HÄR // Kjol HÄR // Väska HÄR // Kängor HÄR // Mobilskal HÄR

Men jisses sååå fina tallrikar, vart är dem ifrån?!!

Visst var dom?? Tyvärr är dom inte mina utan finns på restaurangen Hattori sushi devil.

Får jag låna denna listan om jag hänvisar till dig?

SJÄLVKLART!! Jag skulle bara bli glad över att både få inspirera och såklart att också få läsa vad du själv svara. Så kul ju!

Hur kan du ha så många fantastiska ideer på inlägg jämt? Man blir så inspirerad vännen. Massa kramar 😊 <3

Nämen finaste du! Helt ärligt - vet inte riktigt, haha! Vissa dagar står det helt och hållet still. Då sitter jag och söker inspiration på bloggar, pinterest, instagram och överallt jag kan komma på, i flera timmar. Andra dagar flyger bara fingrarna över tangentbordet och fram kommer både det ena och det andra inlägget. Men mitt största tips är nog ändå att man ska göra saker när inspirationen tryter. Lägg undan mobil och dator. Boka in en fika, ett nytt slags träningspass, tacka ja till det där förslaget du får av en vän att hitta på något - bara kör! Ibland kommer inspirationen från de mest oväntade ställena.

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Såååå kul att läsa dina svar hjärtat! 😍 håller Med om att den där outfiten är SÅ SNYGG och speciellt på dig! ❤️ PUSS
nouw.com/hilma
MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
Kul o läsa 😊❤️
nouw.com/marreekholm
happyM
happyM,
Åh men så kul att du tar upp frågor såhär, så kul att alla får ta del av svaren då ❤️ Din outfit var såååååå galet fin (som alltid) ❤️ Stor kram
nouw.com/happym
Desireekujala
Desireekujala,
Så bra tips att man ska göra saker när man tappat inspirationen, tack! 😃
nouw.com/desireekujala
linndossing
linndossing,
Alltid lika roligt att få svar på frågor såhär!! 😍 Kram
nouw.com/linndossing
sarasara
sarasara,
Har du någonsin åkt på en resa du inte varit nöjd med eller varit på ett ställe som inte levde upp till dina förväntningar?
nouw.com/sarasara

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin