Q/A Lately

Är det en kavaj du har på dig?

Yes, det är det! En utav mina absoluta favoriter faktiskt. Du hittar den HÄR =)

I ett tidigare inlägg där du berättade om dina sätt att spara penga på, nämnde du att du laddar ner din kurslitteratur. Kan du dela med dig av hur du går tillväga? Det hade ju sparat flera tusenlappar ! 😊

Man kan ju verkligen det! =) Det jag helt enkelt gör är att googlea "Bokens titel pdf free". Ibland har man tur ibland inte. Svenska böcker är tyvärr nästan alltid kört, men en hel del utav den engelska kurslitteraturen ligger faktiskt ute. Så kör på google och håll tummarna, hihi!

Så mål nummer 5, vart går nästa resa?

Det blev Dublin! En weekend tillsammans med min älskade syster. Så mycket myyyyys!
(Tb till förra hösten när vi åkte till Riga tillsammans.)

Haha men hur hinner du med alla resor?!

Hahaha, ja du! Ibland vet jag knappt själv. Och ärligt tycker jag emellanåt att jag reser för lite, hehe. Men allt handlar om planering och det faktum att man kan göra ALLT man vill. Så vill man resa, just make it work!

Hur drömmig box?😍 Kan du inte göra recencioner på produkterna när du hunnit testa dem?
(Om min Lookfantastic beautybox)

Men eller hur?? Fullkomligt älskar! Och absolut! Den här månades box:

Dr Botanicals - Hemp Infused Natural Nutrition Moisturiser
När jag först fick den var jag lite tveksam. Lärkträd och pumpa-kärne-extrakt?? Nja... Men jag blev helt klart motbevisad! Det klättrar inte in på första platsen över mina favorit-produkter, men jag kommer utan tvekan att använda den tills varenda liten droppe är slut.

This works - Deep sleep Pillow Spray
Eftersom att jag inte har några som helst problem med att somna (jag är en sån som däckar inom 2 minuter från det att jag bestämmer mig för att sova, haha), så har jag inte känt något som helst behov utav att testa denna. Någon annan som har? Funkar den?

NUXE Huile Prodigieuse Dry Oil
Det här är min favorit i boxen! Min sjukt trötta och torra Novemberhy tackar Lookfantastic enormt för den här! Varje kväll använder jag den efter att ha rengjort ansiktet och när jag sen vaknar är huden babylen. Älska!

Dr Botanicals - Hemp Infused Natural Nutrition Moisturiser
Om den förra var min favorit så är den här en riktigt close second. Precis som oljan återfuktar den här till tusen. Dessutom torkar den in snabbt, känns inte för tjock och luktar riktigt gott.

Skimono - Beauty Hand Mask for Intense Nourishment
Eftersom att jag 1. har haft sånna problem med mina naglar (på grund utav en ny polygel som inte funkade....), och 2. har haft fullt upp med att skriva PM (och då behövt använda mina händer), så har jag inte haft tid till att maska in händerna, haha! Men jag är verkligen sjukt nyfiken på dessa!

So Eco Konjac Face Sponge
Som jag skrev i box-inlägget så tänker jag spara den här till nästa resa. Så smidigt ju! Istället för att ha med sig en massa krämer och tvättar som riskerar att explodera i resväskan så har man bara den här lilla svampen. Dublin here we go känner jag, hihi!

Gillar

Kommentarer

tinafalkestad
tinafalkestad,
Så roligt att läsa fina du! Förstår att du ser fram emot resan till Dublin med din syster, älskar Dublin! Ja du hinner verkligen med en hel del resor, bra jobbat! 😊 Vad mycket fint boxen innehöll denna månaden <3
nouw.com/tinafalkestad
charlottahagg
charlottahagg,
tildablanksvard
tildablanksvard,
jätte kul att läsa dina svar<3
nouw.com/tildablanksvard
Linnealiebig
Linnealiebig,
sååå himla härligt inlägg att läsa 🥰
nouw.com/linnealiebig

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin