Q/A Lately - bästa träningstightsen och beef med brevbäraren?

Innehåller affiliate-länkar

Inlägget innehåller Affiliatelänkar

HÄR // HÄR // HÄR

HÄR // HÄR // HÄR

Var hittar man dom bästa träningstajtsen? Jag köper mina på HM och Stadium men blir bara besviken när dom töjs ut skitsnabbt...

Jag förstår verkligen vad du menar! När jag jobbade heltid på gym gjorde det mig inget. Eftersom att jag hade träningskläder som vardagskläder så kände jag hellre att jag ville ha många par att välja mellan, det vill säga så var budget-varianterna perfekta. Nu däremot vill jag köpa sånna som jag kan använda i flera år. Vilka är då det?
Jo, jag ÄLSKAR Stronger! Jag har haft 3 par av deras tights om jag haft i snart 5 år nu och dom sitter fortfarande som en smäck, så stort tips!

HÄR // HÄR // HÄR

Ska du ha ett par riktigt bra kompressionstights så kan jag rekommendera 2XU. För lite härligare skulle tights man blir glad av så är Aimn the way to go.

HÄR // HÄR // HÄR

Mina absoluta favoriter däremot är ett par från Gymshark och ett par från IcanIwill (dom till vänster för att vara mer exakt). Båda paren är väldigt lika varandra. Seamless, highwaist och rent ut sagt fantastiskt sköna. Att dom skulle halka ned finns inte på kartan, utan dom sitter verkligen precis så som man kan drömma om.

Men hur tänkte brevbäraren när hen tryckte in ett paket som uppenbarligen inte passar!?

Haha! Jadu, det kan man ju fråga sig. Nej, men jag tror att dom kan öppna hela fronten och då insåg han inte att det kan vara så att den kanske inte går att få ut. Men vill man så kan man, så till slut så, haha!

Hur var det på båten? kan man hålla avstånd osv.

Ja, jag tycker verkligen att det var väldigt lugnt. Dom har spritt ut alla bra och har personal som går runt och kikar att det ser okej ut, slussar folket i trapphusen och så vidare. Exakt hur det såg ut i restaurangtorget kan jag dock inte svara på då jag höll mig ifrån det.

Du ska verkligen vara så stolt som kämpar så mycket! Måste vara ett helt otroligt roligt jobb där man även får en del utmaning, sånt är ju bara roligt även om det ibland kan vara riktigt läskigt. Vad är det roligaste med jobbet hitills tycker du?

Tusen tack finaste du! Hittills är det utan tvekan variationen, friheten och det faktum att man jobbar för sig själv. Ingen dag är den andra lik. Det är allt från att möten skall bokas, man springer från en lägenhet till en annan, och så mycket annat. Skulle jag sen vilja ta en långlunch så är det inget som helst problem, utan jag lägger mer eller mindre upp mina egna dagar. Sen innebär det inte att jag kan slappa runt, för det är bara jag själv som påverkar min egna lön. Så den balansgången och taggen är det som hittills är roligast =)

Gick det snabbare att bli klar med all praktik än du trodde? 😃

Nej, praktiken är fortfarande 10 veckor (vilket är kravet för att få en mäklare-licens). Däremot gick handläggningen, dvs tiden från att jag skickade in m in ansökan till att dom godkände den, betydligt snabbarer. På hemsidan står det att genomsnittstiden är 3 veckor, men jag la mina papper på lådan på Tisdags kvällen och fick sen bekräftelsen Torsdagen veckan därpå. Den lyckan alltså!

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin