Project comeback update - Stark som bara den 

Good morning guys!

Hur har eran helg varit? Min har verkligen varit så behövlig och kunde nästan inte ha börjat bättre. I fredags sprang jag direkt från kundmöte till Barry’s bootcamp där jag mötte upp min syster för hennes första pass där. Så sjukt kul! Och dessutom: så sjuuukt imponerad över hur stark hon var. Alltså wow!!
Någon direkt återhämtning blev det dock tyvärr inte därefter, utan snarare en riktig rallydusch och iväg till Artillerigatan 29 för en sista-minuten-inbokad privatvisning. Jag ska tillägga att även här skötte sig Isa exemplariskt som spontan-inhoppad visningsassistent, haha!

Efter att ha släckt och stängt ned återgick vi till de ursprungliga planerna: att laga mat och mysa i hennes nya lilla lägga på söder. När vi först började prata om vad vi skulle laga var förslagen spagetti och köttfärssås, köttbullar eller något annat basic. Men jag fick lite feeling och ville laga något man inte annars gör (så ofta i alla fall). Jag fick ett spontant infall till att äta fisktacos (vilket jag aldrig gjort innan), som sen landade i en kycklingtaco med guacamole, rödlök, en hemfjord (typ) mangosalsa och en massa annat gottigt. Så himla härligt!

Dessutom har jag känt att project comeback verkligen är på rätt håll. För det första gick det en hel fredag utan att jag var sugen på en enda godis eller något annat sött och dessutom köpte jag en bubbelvatten istället för cola zero till maten. Inte för att på något sätt utesluta eller välja bort, utan för att jag lyssnade på kroppen och att den för en gångs skull faktiskt var nöjd. Så härlig känsla! Jag har också haft mer energi än på länge. Inte riktigt som vanligt ännu. Men jag har kommit på mig själv att stå och dansa helt random, dra igång musik och få små infall på ett sätt jag inte fått på länge. Underbart! Och med tanke på att det här bara är början så är jag så otroligt taggad på att se vad den här veckan för med sig. So let's kick it!

Är ni också taggade? Eller vad går ni in i veckan med för feeling?

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin,

Så underbart att känna att känna att kroppen är nöjd. kyckllingtacosen ser väldans god ut måste jag säga. Underbart med ett härligt träningspass. Jag vill också bli stark och vet ju att det inte går på en gång. Men jag har inte tålamod att vänta haha.

hannafialotta.blogg.se
LouiseEdling
LouiseEdling,

Tacosen ser ju magiskt god ut<3


nouw.com/louiseedling
malinelf
malinelf,
Jag har haft en jättebra helg även om jag jobbar så har jag hunnit med att njuta av det härliga vädret 😃
nouw.com/malinelf
ellenbjorsson
ellenbjorsson,
Härligt att du haft en bra helg 😃
nouw.com/ellenbjorsson
Hilma
Hilma,

Skönt att du haft en bra helg vännen, hoppas du även får en bra vecka 😊 Kram! <3

nouw.com/hilma

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin