Project Comeback 2.0

Det sjukaste har hänt! Ni som följt mig ett tag vet att jag sedan i höstas har varit en total socker-torsk. Och detta är för första gången i mitt vuxna liv. Jag har tidigare varit en sån person som ett tag in var sötsugen - ever. Det följt av att jag började äta götte på fredagar och lördagar, men var aldrig sugen under veckodagarna. Klipp till det senaste halvåret där jag ätit (MÄNGDER av) godis, biscotties, kanelbullar, glass och annat götte minst varannan dag. Oftast varje. Jag har för första gången förstått vad folk menat när de säger att man mår skit på insidan. Därav startade jag upp project comeback. Det gick ju lite sådär. Så project comeback blev project comeback 2.0. Första veckorna har varit lite av 2 steg fram, 1 tillbaka. Men förra veckan hände det. Det sjukaste. Jag var inte sötsugen.

Jag stod i fredags inne på ICA, började plocka ihop en godispåse av ren vana, kom bort till frukt/grönsaker och insåg att "Varför har jag ens en godispåse i korgen? Jag är ju inte sugen." Så godispåsen flyttade ut och färsk frukt flyttade in. Likaså stod jag inne på T-Jarlen i lördags på vägen hem, var sugen på lite "rese-snacks" och tänkte köpa en cola zero och plockgodis. Men så insåg jag när jag stod framför lösgodiset att jag är ju faktiskt inte sugen. Så det blev istället en Aloe Vera och torkad frukt. ÄNTLIGEN säger jag bara! Som jag saknat känslan av att inte vara en sockerslav!

Dessutom har jag haft en fantastiskt bra vecka när det kommer till träning. As you know har jag under de senaste månaderna varit lat och fastnat i crosstrainer-träsket. Senast jag tränade styrka kan jag liksom inte ens minnas. Inte det mest optimala när jag ändå vill ha en kropp som ser tränad ut. Så jag måste uppenbarligen lägga om min träning, vilket jag gjort.
Den här veckan har jag både varit ute och sprungit, kört BodyCombat, CX (core), Megaformer, Barry's Bootcamp och dessutom har min syster och vår kompis Maja kört skiten ur mig på gymmet.

Jag vet själv hur löjligt det har varit att jag klagat över mitt sötsug, över att jag bara äter skräp istället för mat och bra näring, och att jag har varit i obalans när jag inte ens försökt ta tag i det. Jag har jobbat och levt i gymvärlden. Jag har kunskap. Jag vet vad jag ska göra, men har helt enkelt inte tagit tag i det. Den senaste veckan har jag däremot faktiskt påbörjat det. Inte fullt ut, men ÄNTLIGEN har jag kommit till den punkten där jag inte var extremt sötsugen och en slav under det. Så nu kör vi! En ny vecka med fokus på hälsa, välmående, näring och energi!

Gillar

Kommentarer

matildatakkula
matildatakkula,
Hoppas att du får en helt fantastisk vecka! Kram❤️
nouw.com/matildatakkula
Hannas krypin ,

Så skönt att känna att suget är borta och att du haft en bra träningsvecka. Sånt gör en glad.

hannafialotta.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin