Produktiv på en Söndag?

Kan vi snälla ta en liten stund för den här dagen? För många har det kanske varit en sån där härligt seg dag fylld med familjemys eller tid i soffan - vad vet jag? Och för alla er är jag innerligt lycklig, för hur underbart är inte det? För mig däremot har den här dagen varit en riktigt produktiv, powerdag. Hade det inte varit för att jag har vilodag hade jag nästan kunnat dra ut och springa milen här och nu, bara för att jag har så mycket energi i mig haha. Jag känner mig nästan som jag igen, vilket är en helt otrolig känsla. Så tack Söndag för det!

Byxor (slutsålda, men väldigt lika) HÄR // Skor NA-KD // Blus HÄR // Kappa (slutsålda, men väldigt lik) HÄR

5 saker som gett mig energi idag:

- Känslan av att vara produktiv. Nämen hur fantastisk är inte den? Trots att det är Söndag, och en rätt så VÄLDIGT röd dag, hade jag redan checkat av sex punkter på min to-do-list innan lunch (bla svara på alla mail jag låg efter med, förbereda ett samarbete, söka högskolekurser till hösten som en back-up ifall hela bostadsmarknaden skulle krascha och jag blir utan jobb, tvätta mm). Och efter det har dagen bara fortsatt med samma härliga känsla.

- Efter ungefär 10 timmars googleande och (försök) till läsande utav Danska hemsidor lyckades jag imorse hitta just den statistiken halva våran c-uppsats hänger på. Jag kan berätta för er att min syster såg på mig med en väldigt frågande blick när jag först gav ifrån mig världens segertjut och sen satt och gjorde någon slags lyckodans i typ 5 minuter samtidigt som jag skrev ihop en del av texten, haha!

- Frisk luft och sol. Efter så många timmar framför datorn så måste man till slut röra på sig. Så jag trotsade det halvkassa vädret för en promenad. Och vet ni vad? På vägen hem sken till och med solen genom molntäcket. Så underbart!

- Ett samtal med min bästa vän! För även om hon är just det så är vi oerhört dåliga på att höras vid. Varför? Jo, när vi väl gör det har våra samtal en tendens att bli över en timme långa och har man inte tid för det, well då har vi en outtalad regel om att man inte ens svarar, haha! Men idag hade jag sån tur att det passade henne perfekt just den tiden jag gick ut för att gå. Hon svarade efter bara en signal och sen pratade vi om allt mellan himmel och corona i över en timme.

- Tanken på att vi ska fortsätta på påskmaten nu ikväll med. För som jag nämnt innan så var jag verkligen orimligt taggad på just påskmaten. I flera veckor har jag gått runt och drömt om sill (vilket jag egentligen knappt tycker om), gräddfil (samma där), potatis, köttbullar, rödbetssallad och hela köret. När jag nu fick äta det igår var det verkligen livet. Och nu ska jag få äta det ikväll igen. YAY!

Gillar

Kommentarer

corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Åhhh du gör mig motiverad !!
nouw.com/corneliakarlsson
louisefreij
louisefreij,
Så sjukt fin😍
nouw.com/louisefreij
Linnealiebig
Linnealiebig,
Du är så sjukt fin o peppande 🤩
nouw.com/linnealiebig
Mammatillthea
Mammatillthea,
Så sjukt fin 🤩 du får en såå motiverad!!
nouw.com/mammatillthea
artibus
artibus,
Finaste Matilda! Skönt att du haft en produktiv dag gumman, känns ju ändå inte som en söndag då det är röd dag i morgon. Eller så är det två söndagar❤️
nouw.com/artibus
beattriicee
beattriicee,
Grym du är som har gjort så oerhört mycket idag!! Älskar när man känner att man hunnit med så mycket! Kram finaste ❤️
nouw.com/beattriicee
Marie,
Så smygg outfit=D
sweetwordsbymirre.com
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Vilken härlig söndag! Och vad mysigt med en snack med din bästa vän! Sånt gör otroligt mycket 😍
nouw.com/emelieanderssoon
englabjork
englabjork,
Men wow vad fin du är! Och vad härligt med en produktiv dag, så motiverande! <3
nouw.com/englabjork
linndossing
linndossing,
Älskar att känna sig produktiv! Det är så himla underbart <3
nouw.com/linndossing

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin