Pressad, godisförbud, saknar mitt gamla jobb och allt annat däremellan

- Jag måste uppdatera min garderob! Jag älskar verkligen modet som är just nu och sitter konstant och suktar över outfit-bilder folk lägger upp. Men så kommer vi till det där lilla kruxet med att jag faktiskt inte kan ha på mig vad som helst på jobbet. Inte för att vi har någon uttalad klädpolicy mer än att vi ska se respektabla ut så känner jag att jag inte kan ha på mig vad som helst. Blåa jeans, croptops, chunky knits och allt möjligt annat går bort. Det gör att jag går in i en butik eller scrollar runt på nätet, plockar på mig något/lägger det i kundkorgen och sen bara känner mah... och går därifrån/stänger ned sidan.

- Äntligen har Biggest looser börjat! Som jag har väntat! Det skulle ha sänts i våras men blev framskjutet pga corona, men nu äntligen. Jag brukar egentligen inte direkt kolla men i år är Amanda Krimi med. Waaay! Hon är en av mina pass-deltagare hemma på mitt älskade gym på Gotland. Vi har alltså tränat tillsammans i jag vet inte hur många år nu. Så nu håller vi verkligen alla tummar och tår för henne!

- Jag är så otroligt sugen på att köpa nytt porslin. Under de senaste åren har jag inte haft något annat än Ikeas 360, det vill säga så vitt och basic det bara kan bli. För det första är det enkelt och funkar till allt, och för det andra är jag så klumpig att det känns bra att enkelt och nästintill kostnadsfritt kunna repleaca det jag har sönder. Men som så många andra är jag kär i Mateus. Framför allt vill jag just nu ha dom här 👆🏼 skålarna just nu. Har ni koll på var man kan hitta något liknande men kanske snäppet billigare får ni väldigt gärna hojta till!

- Vet ni vad det här höstvädret får mig att sakna? Jo, att antingen plugga eller ha en jobb där man kan slacka/mys lite (dvs inte jobbar 110% aktivt varje stund av dagen). Det hade varit så härligt att för en stund gå tillbaka och jobba i reception/information, tända lite ljus, prata med kunder, dricka lite kaffe osv. Eller dra på sig en stor stickad tröja, kliva in i föreläsningssalen, krama lite på mina klasskompisar och sen krypa ned i skolbänken. Samtidigt fullkomligt älskar jag det jag gör, så det är inte det. Men ni kanske kan förstå vad jag menar?

- Jag valde ju helt rätt dag att inför mitt första godisförbud ever. Not. Tror ni då inte att i måndags när det började gälla så hade vi först firande på kontoret då 4 av oss hade gjort All time highs plus att en annan kollega gått över 3 miljoner. Så mitt i mötet dukades det upp med en helt otrolig tårta (som sen har dukats fram titt som tätt under veckan). Efter det skulle jag fota ett samarbete med Candyking = ett helt bord fyllt med godis. Och till råga på att så kom jag hem till att min syster står och bakar bullar.

- Den här veckan innehåller verkligen inte tillräcklig många timmar. I tisdags jobbade jag till 19, i onsdags 06:45-21:47 och igår fick jag panik över att jag inte hann med en enda grej av vad jag skulle. Eller snarare hann jag med 1 av 10. Så sjukt att dagarna bara springer iväg så som dom gör. Men det som slog mig igår var att trots allt det här, trots att jag har en miljon grejer att göra, så är jag inte stressad. Och just det är ett sånt otroligt skönt faktum att konstatera.

Däremot är jag något pressad att köra järnet idag för 17.00 är det AW på Södermalm-kontoret. Så himla kul att få träffa lite av mina andra kollegor här i stan. Och efter det ska vi (ett gäng från mitt kontor + Ella) vidare och äta. Hur bra start på helgen??

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,

Men det finns ju sååå mycket porslin där ute som 99% av alla influencers inte har heheh! Billigare också 😍

nouw.com/johannagrahn
ellenwiklund
ellenwiklund,

Det låter som en kanonstart på helgen! Kram 🤎

nouw.com/ellenwiklund
Hilma
Hilma,

Hoppas du får en superfredag nu hjärtat! Heja dig! PUSS <3

nouw.com/hilma
tildablanksvard
tildablanksvard,

Låter ju helt fantastiskt ha en super härlig fredag och helg!

nouw.com/tildablanksvard
carolinalarsson
carolinalarsson,

Har också godisförbud då jag gör en träningschallenge just nu under 4 veckor. Vi kan peppa varandra 😍

nouw.com/carolinalarsson
megkaup
megkaup,

ah, trist med klädkoden på jobbet, men tycker ändå du ska unna dig snygga kläder som du kan ha när du inte jobbar 😘

nouw.com/megkaup
malinkirstine
malinkirstine,
Fiiina fina Matilda!!!!!!
nouw.com/malinkirstine

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin