Pre BodyCombat - Vem, vad, vilken?

Godmorgon finingar!

Hoppas ni har sovit gott och taggade på den här dagen. Kan vi ta en stund för att det redan är onsdag? Det är verkligen galet vad snabbt tiden går. Jag hittade den här listan hos @hilma och tyckte den var lite rolig, so enjoy =)

Har du:

Folköl i kylen? Nej haha! För det första har jag aldrig alkohol i kylen om jag inte hostar en fest, och för det andra så gillar jag inte öl. Så nope.

Något husdjur?
På mina små 24 kvadrat? Nej, det har jag inte.

Puder på dig?
Nope. Är helt osminkad bortsett från mascara at the moment.

Framtidsplaner?
Om jag har! Eller kanske inte? Räknas det att helt enkelt planera att träffa en snubbe jag älskar, skaffa ett par barn, bosätta oss någonstans vi trivs och ha ett jobb jag fullkomligt älskar?

Någon sjukdom?
Ett par diagnoser i form av hyper hidros, beskedlig magkatarr och Anemi men tack och lov inget i form av cancer (knock on woods), diabetes eller något annat.

Några MVG:n?
Ni pratar med en prestations prinsessa.

Något beroende?
Koffein...

Nagellack?
Ofc! Jag var och fixade höstnaglarna för ett par veckor sedan (som jag längtar efter att be min nageltjej om vinter-setet) och tånaglarna fick sig ett välbehövligt lyft i söndags.

Någon vän som bor i ett annat land?
Hmm, kan vara så att jag har några klasskompisar utomlands men inga jag har direkt-kontakt med. Däremot bor min farbror, faster och ena kusin i Macau igen. Dagen vi får resa igen står det utan tvekan på listan att åka och hälsa på.

Vem:

Avskyr du? Avsky är ett sånt otroligt starkt ord. Så med handen på hjärtat: ingen.

Stör du dig på? Oj! Till skillnad från att hata och avsky är "stör" ett betydligt lättare ord, så denna lista kan göras lång. Allt från personer som gör allt för att ta sig in i mitt liv och enbart sno energi, till idioter på Facebook som tycker dom har rätt att skriva vad dom vill "för att dom står för det", till dom som lyckas med både det ena och det andra utan att behöva kämpa för det eller ibland ens försöka medan jag jobbar arslet av mig för att göra samma sak.

Längtar du mest efter?
Min älskade familj. Jag vill verkligen inget annat än att åka hem till Gotland, samla Mamma, Pappa, Isa och Wilma under samma tak, och krama på dom som att det inte fanns en morgondag.

Gosar du med?
Alla jag får. Som kramig person, singel, under corona har jag haft det sjukt tufft. Jag vill inget annat än att attackera alla jag kan med en kram bakifrån. Så just nu gör jag allt i min makt för att lägga band på mig själv och enbart krama dom jag "får".

Diskar?
Med tanke på att jag bor ensam är svaret rätt så enkelt.

Vilken:

Årstid föredrar du? Alla! Det finns verkligen inte en enda årstid jag inte gillar utan alla har sin charm. Jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan årstidsförändringar för jag älskar alla känslor de för med sig.

Tidning läser du? Nu var det evigheter sen jag köpte en tidning. Jag har en bild av att jag skall vara en sån som läser morgontidningen, Elle, någon inrednings-tidning eller något annat "vuxet".

Buss åker du oftast? Buss 50. Men det är väldigt sällan. I första hand försöker jag gå över allt jag kan och i andra hand åker jag tuben.

Dag fyller du år?
Den 14e September.

Vad:

Gör du nu? Värmer upp inför att kliva in i gruppträningssalen, dra på mig headsetet och köra järnet med världens grymmast medlemmar. BodyCombat United coming up.

Gör dig till en bra människa?
Men gud vad svårt... Ingen aning faktiskt. Att jag är empatisk och ödmjuk kanske. (Kopierar Hilmas svar rakt av för hon satte helt orden på mitt spontana svar).

Gör dig till en dålig människa?
Jag kan vara oerhört självisk. Saker och ting skall vara på mina villkor och jag kan ha svårt att prioritera rätt i livet. Det är något jag jobbar på, men rått och ärligt, ja jag är självisk.

Vill du arbeta med? För tillfället är det utan tvekan som mäklare. Vad jag gör om 10 år däremot är det ingen som vet.

Är roligast just nu?
Oj! Hmmm... Allt jag gör tillsammans med mina vänner. Det kan vara allt från

Har du på dig nu?
Träningskläder. Onsdag betyder i vanlig ordning BodyCombat. Så ett par svarta tights från GymShark och ett svart linne från Reebok.

Äger du för skor?
Om jag skulle räkna upp alla skor jag äger skulle det här ta en evighet och ni hade ju utan tvekan valt att stänga ned sidan. Märklig fråga måste jag säga.

Har du för skostorlek?
37

Läser du för bok?
Egentligen ingenting, men rent krasst är jag fortfarande mitt i Omgiven av idioter som jag påbörjade i våras. Ett halvår senare har jag inte hittat ro till att avsluta den. Jag lovar dock, med handen på hjärtat, att jag skall göra det innan årsskiftet. En julledighet är vad som krävs tänker jag.

Ska du göra nu? Gå in och hålla mitt pass. Bokstavligt talat kicka igång den här Onsdagen med lite Combat innan jag sen ger mig av till jobbet. Let's do this!

Gillar

Kommentarer

Majvor
,

Hoppas allt är bra nu i dessa Corona tider <3

Här kommer några supertips från mig <3

Min favorit:

Även:

Jag handlar genom denna sidan för att få pengar tillbaka:

https://invite.bestsecret.se/VZS-8D3-K3M?c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

hilmak
hilmak,

Kul lista!! <3

nouw.com/hilmak

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin