Positiva listan

Efter morgonens lite mindre peppiga inlägg tänkte jag att jag kanske skulle ta och göra en helomvändning. Därför kommer här positiva listan, och jag uppmanar er alla att också fylla i den. Antingen på eran blogg, på ett papper eller bara i huvudet för er själva =)

2 positiva saker med mig själv

~ Jag är oerhört målmedveten! Vill jag något så kan jag det!

~ Jag är (nästan) alltid positiv! Om än pessimistisk, så är jag nästan alltid glad och uppe. Så tack och lov finns det ingen chans i världen at jag kommer bli en riktig bitter kärring när jag blir gammal

Mina 2 favoritminnen
(alldeles för svårt att välja bara 2 favosar, men här kommer två härliga)

~ Dagens jag fick mitt körkort! Den MAGISKA känslan av att sätta sig i bilen, själv (!), och bara köra fram och tillbaka över ön, runt stan och sen andra hållet igen. Frihet! <-- finns inget annat ord som beskriver den!
#nisomvetnivet

~ Stunderna vi som familj var ute med segelbåten när vi var mindre. Kvällarna ute på någon liten ö, mitt i Stockholms skärgård var helt obeskrivliga. Under tiden som Mamma lagade tortellini med ostsås (eller något annat gott) satt jag och Isa upptryckta i soffan vid bordet och löste sudokun på tid. Och efter att ha ätit, när mörkret började falla och man kunde höra syrsorna och fåglarna utanför båten, tände Mamma en oljelampa och vi alla tog plats runt bordet för att spela cluedo.
Eller dagen jag satt i sittbrunnen i någon gästhamn, och från ingen stans öppnade sig himlen. Efter ett panik-ingrepp från min och Pappas sida då vi fick upp kapellet, satt jag kvar där och läste sida efter sida, bok efter bok, samtidigt som dropparna smattrade runt omkring mig. Obeskrivligt!

Mina 2 största tryggheter

~ Min familj! Det ingen annan än dom som jag vet alltid har min rygg, som oavsett vad kommer att hjälpa mig i vilken situation jag än hamnar i, och sen kommer se till att jag gör rätt för mig om jag gjort fel. Det är dom som gör mig till den bästa versionen utav mig själv och som oavsett vad alltid finns vid min sida <3

- Google maps! Livet utan lokalsinne, hahaha!

Mina 2 favoritintressen

~ Träning!
Nej, jag är ingen sån som lever i antalet set och reps, planerar muskelgrupper i förväg eller postar gymselfies på insta 24/7. Jag är istället den som går till gymmet med det största leendet, och lämnar med ett ännu större. Den som jobbar som instruktör, brinner för det jag gör och bara älskar allt träningen för med sig =)

~ Att resa!
Jag vill uppleva och se hela världen! Ett av mina stora livsmål är att besöka alla världsdelarna innan jag dör (Sydamerika, Oceanien och Antarktis kvar)

Mina 2 favoritserier

~ Vänner! Serien som utan tvekan alltid kommer att toppa listan, ses om och om igen och vara en stor del utav mitt liv

~ The Big Bang Theory

2 saker med min kropp jag är nöjd med

~ Hur stark den är! Det faktum att jag kan röra mig ohämmat, dansa, springa, hoppa, träna - göra allt jag önskar och drömmer om!

~ Min skostorlek! Okej, det här är kanske sjukt löjligt. Men när jag var mindre (cirka 11 år) hade jag storlek 40-41 vilket jag skämdes enormt över. Ingen annan i klassen va ens i närheten utav den storleken. Men så hände något och mina fötter krympte. Så idag är jag sjukt nöjd med mina 37or.

Gillar

Kommentarer

myjjohansson
myjjohansson,
Hela du är positiv hjärtat! Och denna lista lämnade mig med en sjutusans positiv känsla kan jag meddela, heja heja!😍❤️
nouw.com/myjjohansson
petra,
så grym du är ,vilken lista.) kramar
mammansprinsessor.blogg.se
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Men vilken underbar lista vännen! Du är så grym på alla sätt och vis och glöm INTE det!! KRAM vännen <3
nouw.com/emmaengstrom
MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
Härlig lista vännen 😊❤️ Kram kram ❤️❤️
nouw.com/marreekholm
adelinaadelina
adelinaadelina,
Men vilken härlig lista! Så härlig att läsa <3
nouw.com/adelinaadelina
Joanna,
Vilken fin lista. Alltid roligt att läsa listor 🙂
steffanssonsaventyr.blogg.se
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina du! Vilken fantastisk lista, så mysigt att få sitta och läsa! Kan tänka mig att det måste ha varit en fantastisk känsla att få körkort, gud vilken befrielse. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Ida,
Va? Kan fötter krympa 😲
onlyonewaytogo.blogg.se
linndossing
linndossing,
Så himla bra lista! Den lånar jag gärna <3 Kram
nouw.com/linndossing
Yasmine,
UNDERBAR lista! Tror det är viktigt att reflektera över dessa saker lite då och då, det gör gott för själen <3 KRAM
yasmissy.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin