Plus och minus just nu

- Jag har börjat bli så trött. Tenta p? Höstdepp? Allmänt? I don’t know. Men jag sov så sjukt dåligt inatt och var en halv zoombie när klockan väl ringde. Jag gjorde dessutom misstaget att gå och lägga mig utan att ha duschat efter gymmet. Äckligt, jag vet. Men jag hade tvättstuga till 22 och det var strul med bokningarna, så ville jag tumla hade det blivit först efter midnatt. Så till mitt försvar var jag sjukt trött och hade bara blöta badlakan. Men det gjorde att jag vaknade gång på gång och var klibbig och äcklig. Nej FY!

+ Jag ska duscha idag! Och nej, då tänker jag inte bara på det att jag inte gjorde det igår, utan jag tänker på att jag har varit riktigt duktig på att inte tvätta håret dom senaste dagarna. Nu är det riktigt äckligt (guu vilken fräsch bild ni får utav mig just nu känner jag, haha) och fullt utav produkter. För att inte tala om hårsituationen på benen just nu. Nej men förstå känslan när jag kommer ur duschen ikväll. Som jag längtar!!

+ Jag kom nästan överens med min kamera idag. Plus att jag lyckades fota en del utav ett samarbete jag varit riktigt stressad över, så skönt! Men back till kameran. Eftersom att jag alltid varit en klicka-på-skärmen-låt-mobilen-sköta-resten-person så har jag haft jätteproblem med att få till bilder jag är nöjd med. Det ser bra ut i kameran, men sen väl på mobilen är det antingen helt fel med skärpan, ljuset, färgerna eller något helt annat. Vi har helt enkelt inte kommit överens. Men idag så, idag gick det nästa, hihi!

+ Solen har skinit något helt fantastiskt idag! Vilket jag fick njuta utav under min morgonpromenad.

- Efter det var det över, för hela dagen har vi tillbringat sittandes inne i U-huset. Fasen vad trött jag börjar bli på att bara plugga och inte göra något annat längre. Bara 6 dagar kvar, sen är vi fria.

+ Jag fick all tvätt gjord igårkväll och kunde imorse gå ned och avboka back-up-tiden jag hade bokat till ikväll. Och ja, ni läser rätt - jag har rena underkläder inför resan. Woop woop woop!

+ Jag köpte ett par nya tights från IcanIwill igår när jag var på gymmet (dom på bilden ovan), och alltså dom är SÅ sköna! Jag har kollat på dom ett tag men aldrig köpt eller ens testat dom. Men så igår tyckte jag att jag var värd dom, och alltså baam vad glad jag är att jag slog till för dom är verkligen så otroligt sköna. Tighta, snygga, mjuka, hög midja, sitter på plats = drömmen. Kan till och med vara så att jag har haft på mig dom hela dagen, hehe.

- Bara jag som tycker att nya Iphone-uppdateringen suger?? Framför allt när det kommer till att skriva, markera ord och markera hela stycken. Nej, här har den blivit sämst!

- Minns ni eksemen/utslagen jag hade i hela ansiktet för nån vecka sen? Jag är nu 99% säker på att det var, och är, rosacea... Här trodde man att man var utan allergier, hudproblem, skador, sjukdomar och allt annat, men nej nej. Är det det här som är att bli gammal?

+ Celsius Päron är tillbaka! Jag har faktiskt inte köpt någon energidryck på typ evigheter utan levt på lagret jag hade hemma. Men idag krävde plugget extra energi (läs alternativt motivation), så det fick bli en Celsius med. Nostalgin när det var Päron alltså! Vet ni att för ett par år sedan var det den absoluta favoriten?

+ / - Efter 6 timmar (försök till) fokuserat plugg är jag nu klar för dagen. Det är total korvstoppning i min hjärna just nu. Så det är bara att ge upp. Lätt panik över att jag inte kan plugga mer, men samtidigt så skönt att ha en ”anledning” till att släppa allt, dra och träna, laga god mat, ta den där duschen och sen krypa upp och mysa lite i soffan. So needed!!

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Samma här, är också trött! 😟
nouw.com/evelinarou
Hannas krypin,
Jag orkar inte heller alltid duscha efter träning. Särskilt inte eftersom vårt badrum är så kallt. Skönt att ha pluggat så effektivt. Då är du verkligen värd en paus nu.
hannafialotta.blogg.se
mollysvedin
mollysvedin,
Är också trött, men är nog pga det är sååå grått hela tiden ❤️
nouw.com/mollysvedin
oliviakulpakko
oliviakulpakko,
Det går ju mot mörkare dagar så det kan ju vara det! ❤️❤️ Hoppas det blir bättre snart 😄
nouw.com/oliviakulpakko
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen min <3 Kan bara hålla med, att ta sig en dusch efter en lång period som man inte har tvättat håret kan vara det bästa som finns. Man känner sig som en ny människa helt klart! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin