Plus och minus just nu

I samarbete med Topformula

Nämen hörni, när skrev man ens en sån här lista sist? För ett år sedan kom det kanske upp en plus/minus-lista i veckan, men nu kan jag inte ens minnas sist jag skrev ett. Så jag känner att det är väl på tiden =)

Förstår ni hur underbart det är att min syster numera bor 3 minuters promenad ifrån mig? Vi har egentligen så sjukt olika dygnsrytmer att vi nästan aldrig kan få till att ses. Men tack vare att vi nu bor så nära varandra kan vi mysa flera kvällar i veckan. Ta i måndags till exempel: Hej! Vill du komma över på pasta- och ph-mys? Eller förra onsdagen när jag stod framför spisen och kokade soppa, fick sms om att se par-cermonin, tog min kastrull och helt enkelt traskade över. Älska!

Jag har en sån mysig känsla i kroppen. Okej, det är inte ens November så det är lite tidigt. Men hörni - julen! I söndags såg jag att dom hade satt upp julbelysning inne vid Stureplan (inte tänt den än dock) och när jag gick där i mörkret föll löven nästan lite som snö runtomkring mig. Så mysigt!

Ingen gillar Covid, såklart. Men jag gillar ändå att försöka se saker positivt. Så för mig passade det ändå rätt så bra att det slog till i år (om det nu bestämt skulle slå till...). Visserligen är jag sjukt ledsen över att jag inte fick den singel-våren jag hade planerat eller kommit iväg på dom resorna jag hade bokat. Men att just nu verkligen kunna fokusera på jobbet och inte splittras mellan om jag skulle resa någonstans eller inte är rätt så skönt. Så på så sätt är det rätt skönt.

(Obs! Vet såklart att detta lilla konstaterande är så otroligt litet och själviskt jämfört med allt annat som hänt. Så tolka rätt.)

Som jag skrev i början av veckan så kände jag att jag behövde en riktig motivations-boost. Så i måndags gick jag till min chef och sa Jag vet att det är lite löjligt, men jag motiveras otroligt mycket av att få saker. Så kan inte du utmana mig att om jag lyckqs med X så får jag Y. Grym chef som hon är satte hon upp en höstlovs-veckeutmaning för oss alla. Lyckas vi med X får vi Y. Så veckans tips: Håll en öppen dialog med din chef om vad du behöver för att lyckas, och är du chef så lyssna på dina anställda. Tro mig, det motiverar enormt!

Jag fick för ett tag sen hem nytt schampoo och balsam från The Bodyshop. Mina gamla favoriter hade tagit slut, jag testade ett märke däremellan jag inte var riktigt nöjd med och såg därför verkligen fram emot en ny uppfräschning på mitt hösttrötta hår. Men vad hände då? Jo, i förra veckan (efter att bara ha använt det ett fåtal gånger) blev det stulet. Kul... Hur kan det ens vara så att år 2020 har folk fortfarande inte lärt sig skillnad på mitt och ditt...

Jag har varit så otroligt trött på sistone. Som jag skrev i måndags så kom jag på att jag ju faktiskt inte har ätit mina järntabletter mot min Anemi på över en månad. Det är verkligen inte orimligt att det är det som påverkar. Så jag tänker att jag ska börja med dom igen. Dock så blir jag ju så otroligt uppsvälld av dom. Så jag har precis klickat hem mjölksyra-tabletter från Topformula. Dom innehåller 7 bakteriestammar, med totalt 5 miljarder goda bakterier per kapsel. Är det något som skall hjälpa min mage så är det ju utan tvekan dom. Dessutom älskar jag att Topformula har så billiga priser, snabba leveranser och fri frakt på alla ordrar över 99 kr. För att inte tala om att alla produkterna är svensktillverkade. Älskar't! Lovar att återkomma med hur min mage reagerar.

Allt detta bebishår... Visserligen älskar jag det eftersom att det betyder att mitt tidigare så otroligt skadade hår är på väg ut. Men jag får panik... Det går verkligen inte att sätta upp håret utan att jag ser ut som en igelkott med hår som spretar överallt.

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,

Jaaaa, jag vill ha jul nu!!!!!

nouw.com/johannagrahn
tildablanksvard
tildablanksvard,

Åh dessa listor är jätte härliga att läsa!

nouw.com/tildablanksvard
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Måste vara helt magiskt att få äran att bo så nära sin syster sådär! Kunna umgås hur mycket och ofta som helst! Vilka otroligt fina plus du har tagit med, blir så glad i själen av dom. Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
Johannna
Johannna,

Jag älskar verkligen dessa listor, dessutom var det superfina bilder ❣

nouw.com/johannna

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin