Plus, minus och ett loungeset på det

Inlägget innehåller affilliatelänkar

Tröja HÄR // Byxor HÄR

Godmorgon hjärtan!

Och godmorgon ÄLSKADE Lördag! Så himla behövligt idag kan jag berätta. Veckans egentligen enda lediga dag (kommer dock behöva jobba lite idag med då jag ligger efter som s*tan med vissa saker) och det ska jag verkligen njuta av! Jag har blivit så otroligt dålig på att gå upp i tid nu på sistone, vilket är so not like me och något jag måste ta tag i och göra förändring på. Men inte idag. Idag står sovmorgon, mysträning, en långpromenad och god mat på schemat. Bra dag helt enkelt!

+

- Att min älskade syster faktiskt bor i Stockholm. Det är rätt så sjukt att hon flyttade upp i samband med att höstterminen började, men ändå var det först i November/December vi ens började hitta på något. Sjukt! Men nu är jag så otroligt tacksam över att jag har henne här uppe och att vi kommit varandra så mycket närmre igen.

- Hur underbart är inte det här vädret? Okej, bortsett från den här superkylan som jag får panik över då (mvh tjej som alltid fryser). Visserligen hade jag älskat att ha fått det här i December, men det är så mysigt med snön som faller utanför fönstret.

- Jag har fått lite matlagningsfeling på sistone. Så himla härligt! Igår till exempel lagade vi en superfräsch mango-tacos istället för svenne-tacosen, och till lunch gjorde jag en grönkålssallad. Mums!

-

- Motgångar på jobbet... Det är då inte lätt att vara mäklare ska ni veta. Trots många riktigt bra highlights i veckan så har jag andra saker som tynger mig med en konstant och total ångest. Nej fy säger jag bara!

- Min hy är verkligen totalt kaos. Den här kylan har inte gjort den gott. Supertorr, supertunn och tillbaka är alla dessa finnar.

- Igår dök det plötsligt upp en tanke i mitt huvud: är jag stressad igen? Jag har under det senaste halvåret både sagt och känt att jag är så otroligt klar med att vara stressad. Jag har gjort det tidigare i mitt liv och jag är hundra procent klar med det. Men så kände jag under gårdagen att plötsligt låg min puls på 110 även fast den inte borde göra det. Så frågan är: har jag blivit stressad igen?

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Min hy har också börjat kaosa senaste veckan bara köpte hem B5 pantotensyra från svensk hälsokost. Har hört att det ska göra under för huden! Trevlig helg 💚

nouw.com/emelivet
LouiseEdling
LouiseEdling,

Vilka härliga bilder på dig<3 Hoppas du får en fin & mysig helg, KRAM!

nouw.com/louiseedling

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin