Planer för Framtiden

Vi flyttade ju för snart ett år sedan in i en nyproducerad två. Vilket var fantastiskt skönt utifrån det faktum att vi inte behöver fixa något och att allt var nytt, fräscht och fint. Dock är det svårt att skapa något med hjärta där. Allt ser fortfarande på gränsen till cleant ut och saknar liksom karraktär. Dessutom gjorde de som ursprungligen köpte lägenheten, inte ett enda tillval så alla lösningar är inte 100% optimala.
Därför har vi fixat vissa saker själva. Vi har bland annat byggt en stor garderob i vardagsrummet och satt upp en handdukstork i badrummet.
Med små, små medel kan man uppdatera väldigt mycket. EN sån sak är att vi i flera utav dom onödigt stora, men få, kökslådorna satt i förvara-lådor från Ikea. Likaså satt utdragslådor i garderoberna/skafferiet. STORT tips btw! Gör verkligen så himla stor skillnad!

Men vad vill vi mer göra då?


Jo, vi funderar på att byta ut den otympliga sovrumsdörren. Hur tusan dom tänkt när dom planerade läggan vet jag då inte, för har man en dubbelsäng så fastnar dörren på hörnet utav den. Alltså kan man antingen inte stänga dörren eller så måste man ha den stängd då den inte går att öppna helt.

Jag föreslog för Richard, lite på skämt då jag aldrig trodde att det skulle gå hem, att vi skulle göra en glasdörr för det är ju så j*kla snyggt! Oh vet ni vad?? Han gillade det! Helt ofattbart!
Hans plan är dock att i sånna fall göra en själv, så vi får se om det någonsin sker. Men hur snyggt hade det inte varit?


Efter 3 månader med väldigt sporadisk bevattning (Richards bror har varit där 2? 3? Gånger) och instängda i den här brutala värmen som varit så är våra växter inte i särskilt bra skick. Så alla våra blommor, förutom ett par som kämpat hårt för att hålla sig vid liv, skall ersättas med nya.
Jag älskar verkligen gröna växter och har länge velat byta några utav dom vi har (men man har ju inte hjärta att slänga ut levande plantor), så nu ska hela lägenheten fyllas med fantastisk grönska!


Om en månad har vi bott i våran lägenhet i exakt ett år.
Jag skäms för att säga det, men i vardagsrumstaket hänger fortfarande den där lilla glödlampan som byggföretaget lämnade. Ett år, och vi bråkar fortfarande om vad för slags lampa vi ska ha. Så pass att vi inte har skaffat någon annan.
Jag vill ha något i stil med dom ovanför, men Richard säger att vi inte kan ha något som hänger ned då han kommer slå i huvudet. Därför vill han ha någon slags tråkig plafond vilket jag säger ett BIG NO till. Därav detta dödläge…

Men nu är det fasen illa. Vi måste ta och hitta något!


Det finns inte många restriktioner i vårat förhållande. Allt i form av otrohet såklart. Våld ofc. Lögner. Ja ni fattar. Bortsett från dom basic-grejerna finns det 2 saker till, och det är mina köpförbud som Richard har satt upp.
Jag får varken köpa teer eller ljuslyktor.
För när det kommer till inredning är ljuslyktor typ det enda jag köper och dekorerar med, hehe…. Därför är jag också värdelös på att inreda med annat. Det ska det bli ändring på! Jag måste se till att köpa annat och göra hela lägenheten fin och mysig. Höstens stora projekt!

Gillar

Kommentarer

Hannativeskog
Hannativeskog,
dööör så fint😱😍😍😍
nouw.com/hannativeskog
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? <3
nouw.com/matildaberlin
Dixi Wonderland,
Vilket inspo du bjuder på 😃
dixiwonderland.com/
Matildaberlin
Matildaberlin,
Sarah,
Så kul o flytta in i nytt o va roligt att han gillade idén me glasdörr 😊 <3
CheerSarah.devote.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså ja! Hoppas han fixar det =) Kram <3
nouw.com/matildaberlin
Enna,
tycker verkligen du ska satsa på gladörren, specielt om han också är med på det...hahah😂😍
Sayyeastofashion.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hru?? <3
nouw.com/matildaberlin
enkelthemma
enkelthemma,
Så himla fint det skulle bli med glasdörrar! Även jag är så att jag mest köper ljuslyktor att inreda med. Jag har också satt mig själv på att köpa annat istället. Men det är svårt haha. Älskar ljuslyktor!
nouw.com/enkelthemma
Matildaberlin
Matildaberlin,
Ekker hur? Får tjata lite om det 😉 Kram <3
nouw.com/matildaberlin
keyell
keyell,
Åh det blir spennende å se hva du gjør! Jeg liker hengende chandeliers men ser også at hvis lamper henger for lavt kan det bli et problem!😅 De dørene var fine!😍 Klem!💕
nouw.com/keyell
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack sötaste du!! <3
nouw.com/matildaberlin
Johannasoderberg
Johannasoderberg,
ååh vad mysigt!! vill också inreda och fixa, göra mysigt osv😍
nouw.com/johannasoderberg
Matildaberlin
Matildaberlin,
ELler hur??? <3
nouw.com/matildaberlin
kovacevic
kovacevic,
Åh vad roligt det ska bli att få se vad som händer! Jag röstar också på att ha glasdörr i sovrummet, SÅ snyggt verkligen <3
nouw.com/kovacevic
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur? Sla fortsätta tjata lite 😉 Kram <3
nouw.com/matildaberlin
Lillymihlte
Lillymihlte,
Galet vad snyggt med glasdörrarna!!! <3
nouw.com/lillymihlte
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hru? Vill ha! <3
nouw.com/matildaberlin
Pauline,
vad roligt, så snyggt på bilderna alltså
lillafrokenhurtig.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin