Pizza night

Allt i livet handlar om balans. Överallt på instagram och bloggar kan man läsa om "eat clean"-filosofin. Personer som vägrar stopp något onyttigt i munnen. Folk som lever på proteinpulver, kvarg och kyckling. Förhållanden där fredagsmyset består av ett squatpass på gymmet för att sedan åka hem och blanda ihop varsin proteinshake av lite roligare sort, till exempel chokladbollssmak. Sen har man ju också alla (no offense) tjockisar som lever på hamburgare och annan snabbmat. Personer där helgens enda träning är promenaden ut till bilen och sedan in igen med matpåsen i handen.Okej, nu överdriver jag som vanligt. Men ni förstår vad jag menar.Ingen utav dom kan ju må särskilt bra. Så det gäller att hitta balans i vardagen. Vilket är exakt vad jag gör idag. Ett fantastiskt jäkla bra träningspass följs av en kväll med hembakad pizza, cola, en stor godispåse från hemmakväll och soffmys med film med mitt hjärta.Vad gör ni för att behålla balansen i vardagen och livet?  

Vi lagar våra pizzor på färdiga bottnar från Santa Maria. Fantastiskt goda och så blir dom sådär tunna och fina. Rekommenderas starkt!
  • Postad i: Mat

Gillar

Kommentarer

Lisa J,
Så himla rätt! Det där med balans är svårt, grymt av dig att skriva om det.
None
Matilda Berlin,
Tack snälla du!
matildaberlin.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin