Photo Memories

Hej hjärtan! Hur har eran dag varit?
Min har varit full fart och lugn på samma gång kan man säga. Det har liksom hänt saker hela tiden, men jag har aldrig varit stressad.
Men det absolut bästa med idag måste vara att det är exakt 5 veckor kvar tills vi åker till Thailand! 5 ynka små veckor!
Som jag ska njuta av solen, värmen, maten och möjligheten att verkligen bara ta det lugnt. Dessutom är jag så taggad på att fota en massa! Enda sen jag skaffade min blogg så har jag uppskattat omvärlden och framförallt tagit kort på allt möjligt, på ett hela annat sätt än jag gjorde innan.

Jag satt för ett par dagar sedan och scrollade igenom alla mina mobilbilder och WOW vad mycket jag har varit med om under de senaste åren. Alla mina och Richards resor, alla fantastiska upplevelser, alla vänner och alla fester. Det är verkligen en riktig guldgruva jag sitter på i kameraalbumet!
Det tråkiga är bara att det är så sällan man kollar igenom bilderna. Alldeles för sällan!

När jag var liten och hälsade på Mormor och Morfar så älskade jag att sitta och kolla igenom alla deras högar med fotoalbum. Eftersom att digitalkameran inte var uppfunnen ordentligt än, så kunde man ju inte se bilderna om man inte framkallade dom. Så Mormor hon framkallade och framkallade och framkallade. Vad kan det ha varit? 20, 30, 40 fotoalbum? Och det fanns inget roligare än att sitta, kolla igenom fotona och drömma sig bort. Jag verkligen ÄLSKADE det!

Så varför har jag inte några bilder framkallade hemma? Jag har knappt satt upp några foton på väggarna sedan vi flyttade in liksom. Nog för att det är fint med målade tavlor och printade posters, men inget slår väl ens egna bilder och minnen?

Tips! Fram tills den 31 Januari får du 20% rabatt med koden DSWYF20 hos Önskefoto på att just framkalla bilder =)

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin,
Tusen tack finaste! Man är ju tyvärr det. Kram
matildaberlin.se
Matilda Berlin,
Tack söta du! Ja, vi borde verkligen framkalla fler =) Kram <333
matildaberlin.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin