Pepparkakshus på Hemnet - lockpris??

Nämen vänta nu! Redan Fredag? Det vet jag inte riktigt om jag tycker är okej... Backa en vecka så skrev jag Äntligen Fredag i versaler. Idag däremot tycker jag att veckan har gått alldeles för fort. Jag har knappt ens börjat julmysa och snart är det över?? (Hey, dramaqueen)

Nej, det får vi verkligen ta tag i. Först ut - pepparkaksbaket. Jag har visserligen redan dekorerat två pepparkakshus i år. Båda för ett samarbete, varav det första inte blev godkänt, hehe, Lite för lite godis på bilden för samarbetet med CandyKing, så köper det.
Men så mycket mer än det har jag faktiskt inte gjort än. Så idag ska jag övertala mina systrar att det är pepparkaksdeg, kristyr, julmusik och glögg som gäller.

Såg ni förresten att Fastighetsbyrån Botkyrka har lagt ut två stycken Pepparkakshus på Hemnet? Ni läser rätt. Det ena är Sturehofs slott 2.0 och det andra Grödingevägen 57. Köpeskillingen går oavkortat till SOS Barnbyar. Hur fint?? I skrivande stund är Sturehof uppe i hela 15.000 kronor. Utgångspris var 100 kr, så här kan det utan tvekan ifrågasättas huruvida lockpris är implementerat, haha! 😂

Något annat kul jag såg för ett par dagar sedan var att ett par gamla skol-kompisar till mig har startat en bössa hos Musikhjälpen där dom tävlar ut 2 platser till sitt 3-dagars bröllop här på Gotland. Hur fint?? Känner jag paret rätt (vilket jag egentligen inte gör då vi inte direkt har haft så mycket med varandra att göra) så kommer det bli ett magiskt bröllop. Det är nästan så att jag själv funderar på att vara med, haha. Hade dock känts lite småstelt att dyka upp sådär. Men jag älskar verkligen idéen!

Har ni sett några fler sånna här roliga välgörenhets-grejer? Berätta, för jag älskar't!!

Gillar

Kommentarer

lillmajja
lillmajja,
Så fint hus! Det är ju väldigt mysigt att bygga men inte speciellt gott att äta upp sen, haha 😝
nouw.com/lillmajja

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin