Pepp inför veckan

Någon smart person sa att tiden går fort när man har roligt! Här sitter jag fortfarande på kontoret trots att klockan är en bra bit efter 19 och dagen har bara flugit förbi. Tänk då när jag börjar göra det här "på riktigt" och inte bara som praktikant. Som jag längtar alltså! Något som slog mig när jag pratade i telefon med Mamma (som kommenterade att alla på hennes jobb idag hade varit sådär allmänt trötta) är att jag har valt ett yrke där det inte är så. Nej, Måndagar är en dag där alla är taggade och på topp. Oftast har man haft visningar på Söndagen och dagens mission är att få igång budgivningar. Så noll Söndags- eller Måndagsångest, utan bara pepp inför veckan.

VECKANS PLANER

Måndag

Efter att ha kickat igång veckan med en löptur innan jobbet har det varit praktik all day.

Tisdag

Praktik fram tills att jag ska ta mig ut till Täby för att hålla min BodyCombat och min BodyJam. Tro det eller ej, men jag har inte varit på gymmet sen förra veckan. Så som jag längtar!

Onsdag

Morgonträning. Tanken är att dra ut och springa, men klart.se säger regn. Är det så att det då innebär veckans andra gymbesök? Efter en heldag på kontoret har jag sen bokar in en kompis-dejt men en vän jag inte träffat på evigheter. Längtar!

Torsdag

Repris på Onsdagen med tillägg om att jag ska förbi vårdcentralen och ta lite blodprover.

Fredag

Morgonträning är ett måste för att kicka igång helgen! För efter praktiken och läkarbesök står en AW på sin plats! Här skall drickas ett glas rosé!

Lördag

Veckans enda lediga dag! Och än så länge har jag inger inbokat. Jag tänker mig däremot ett långt träningspass (utan tidspress), en kompisdejt och sen en stor godisskål.

Söndag

Förhoppningsvis kommer jag bli inbokad som visningsvärd ett par timmar. Dessutom skall det sista på C-uppsatsen vara färdigskrivet. Har jag tur får jag till det under veckan, annars är det här det gäller. Utöver det måste jag fota två olika samarbeten och få iväg ett utkast. Finns det tid över har också mitt förråd fyllts på med mer grejer att lägga upp till försäljning. Så det kommer att få bli en sån där riktig to-do-dag.

Hur ser eran vecka ut? Har ni något kul inplanerat? =)

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,
Låter som du har en toppen bra vecka framför dig och speciellt ett glas rosé!! 🥂
nouw.com/beattriicee
brallans
brallans,
Så härligt att måndagarna är så glada och fyllda av pepp! Precis det man behöver i början av veckan!!☀️ I princip hela min vecka kommer bestå av plugg, men det är en spännandelivesändning av sm i ekonomi finalen i helgen som jag ska kika på. Det blir nog kul 🥰👏🏼
nouw.com/brallans
linndossing
linndossing,
Låter som en helt perfekt vecka!! Kram
nouw.com/linndossing
Ajli,
det var en välplanerad vecka 😊 Ska göra yoga på veckodagarna, ska sola om vädret vill... söka jobb om det kommer något 😊
ajlimuller.se
Hilma
Hilma,
Sounds gooood my darling!! 😘❤️❤️
nouw.com/hilma

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin