Packad och klar

Godmorgon hjärtan!

Hur har eran helg varit? Snälla sig att ni har varit ute och njutit av solen, hängt med vänner eller helt enkelt gjort något annat härligt för att njuta av den. För mig har det verkligen varit hundra procent fokus på att packa och inget annat. Igår satt jag på riktigt ned totalt 30 minuter (då jag åt min lunch) fram tills att jag blev klar. För jag blev faktiskt det. Hela förrådet är organiserat, hela läggan (bortsett från skafferiet och the bare minimum som jag behöver för att kunna fortsätta leva här) är nedplockat och hela väskan är packad inför Gotland. Good freaking job Matilda! Jag måste dock erkänna att jag är avis på alla stories jag sett på insta. Men men, var sak har sin tid och på torsdag är det min tur att njuta lite.

Det jag har insett har varit mitt största problem i hela flyttpackandet är att jag på något sätt gått runt och inbillat mig att flytt innebär att jag ska ha med mig så lite saker som möjligt och att jag därför har sett det lite som ett misslyckande i varje låda jag packar. När jag sen insåg att jag ju faktiskt ska fortsätta leva, flytta mina grejer från ett ställe till ett annat, blev det betydligt enklare. Dessutom skrev jag ut i Lappis-facebook-gruppen att jag hade en liten loppis. Så under tiden som jag röjde på vinden sålde jag saker för nästan 1500kr. Woop woop! Så trevligt med både cash in och saker ut.

Med det sagt är jag nu redo för den riktiga nedräkningen. Måndag, tisdag, onsdag - Gotland!!

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,

Heja dig! Underbart! Du får klappa dig starkt på axeln, det är liksom inte bara att flytta! Stor kram!

nouw.com/missjohansson

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin