Påbörjar detox, känner mig värdelös och drömmer om att bli influencer

Inlägget innehåller affilliatelänkar

I tisdags förlorade jag min första budgivning. Jag måste ändå säga att jag kämpade på starkt och höjde systematiskt steg för steg och framför allt - insåg när mitt sista bud var lagt. Helt ärligt så suger det! Jag blev faktiskt kär i den där läggan och kunde se mig själv göra den helt otroligt fin. Men men, var det inte menat att vara så var det inte det. Så nu är det bara att ladda om och köra på nya visningar.

Jag har fortsatt Project Comeback med en detox. Efter att ha varit på Vårdcentralen för min uppblåsta mage och konstaterat att jag varken är gluten, laktos eller något annat (inte för att jag trodde det heller, men läkaren ville kolla det) och inte fick någon mer hjälp (älska...) så bestämde jag mig för att ta tag i det själv. Så jag beställde hem Ultra detox och Ultra Balans. På hemsidan står det: Holistic UltraDetox är ett kosttillskott i form av en ört- och fiberdrink för detox. UltraDetox består av en helt naturlig blandning av 35 örter som stödjer kroppen. Psylliumfröskal bidrar till att upprätthålla en hälsosam tarm och en naturlig tarmrörelse.
So fingers crossed att det ger något resultat!

Vet ni vad? Emellanåt vill jag bara ge upp allt jag gör och bli influencer istället. Inte för att det varken är något jag skulle kunna bli bara sådär eller att det skulle innebära mindre jobb än det jag gör idag. Men tänk hur härligt det emellanåt skulle kunna va. Antar att jag inte är ensam om den guilty pleasure-drömmen?

På tal om guilty pleasure så längtar jag enormt efter att det skall starta en ny säsong av någon reality-serie. Just nu slutar det 70% av gångerna att jag ser nyheterna på repeat varje kväll bara för att jag inte hittar något annat att se på. Någon som vet när Paradise Hotel, Robinson, Lyxfällan eller något av de andra programmen startar?

Just nu är jag inne i en totalsvacka. Jag ifrågasätter hela min existens och känner mig helt och totalt värdelös minst en gång om dagen. En väldigt smart person sa åt mig att jag måste sluta identifiera mig med mitt jobb, men jag ska berätta för er att det är oerhört svårt. Varenda motgång, varenda nej, varenda kämpig sekund slår ett slag mot mig som person. Det räcker med ett enda sms för att jag skall få århundradets ångestklump i magen och att det skall förstöra hela min dag. Å ena sidan en väldig styrka då det får mig att engagera mig till tusen, å andra sidan en total svaghet då det bryter ned mig bit för bit.

Jag behöver kramas! Nej hörni, nu är jag trött på dessa corona-restriktioner på punkten som gäller närhet. För er som undrar så kan jag meddela att det här inte är någon supertid för oss singlar som behöver beröring. Allt jag vill är att attackera mina kollegor med stora kramar bakifrån. För att inte tala om hur jag plötsligt börjat drömma om att ha en pojkvän igen. Någon som kan ligga och hålla om mig i sängen, och bara gosa. Behöver jag säga att tinder-swipeandet plötsligt tagit ordentlig fart igen, haha!

Jag drömde förresten i måndags att dom släppte två nya vänner-avsnitt. Så märkligt! Det ena handlade om hur Ross vaknade upp efter att ha fått en hjärtattack (det var bara en karaktär per avsnitt och ett avsnitt per snooze) och det andra om hur Rachel stod och dansade någon slags J-LO koreografi på en bro. Don't ask me why, she just did. Ska jag ta det som en hint att det är dags att starta på avsnitt 1 igen eller vad tror ni?

Gillar

Kommentarer

saranilsander
saranilsander,

Måste säga åh vilken mysigt blogg du har och ett jättehärligt inlägg att läsa!<3

nouw.com/saranilsander
LouiseEdling
LouiseEdling,

Du är så himla fin Matilda <3 Ha en fin dag

nouw.com/louiseedling
psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,

Så fint inlägg, jag känner igen mig i det där om att man lätt identifierar sig med sitt jobb. Själv arbetar jag inom handel men jag kan ändå inte lämna jobbet där. Nu är jag sjuskriven men pratar fortfararande om allt dåligt jag gjort på jobbet. Så jag tar också åt mig. Om någon säger minsta lilla så skär det inom mig. Hoppas att dina drömmar blir verklighet och att du får någon att krama så snart som möjligt 😊 Styrkekramar!

nouw.com/psykiskohalsablogg
fannyeskilson
fannyeskilson,

Fina du! Saknar dig ❤️

nouw.com/fannyeskilson
LindhaGustavsson
LindhaGustavsson,

Trevlig blogg du har.

nouw.com/lindhagustavsson
Pia,

Det är lätt att identifiera sig med sitt arbete i och med att vi jobbar så mycket av vår vakna tid. Försök att sluta tänka på jobbet när du gått för dagen och samtidigt inte jobba för länge på kvällarna. Jag förstår att det kan vara svårt som mäklare med visningar och en provision i bakhuvudet. Men jobba inte ihjäl dig, det är det inte värt.

www.piaw.se
Josefin
,

Bonde söker fru finns på cmore!

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin