På bubbel-fest med mina människor

Godmorgon måndag!
Och godmorgon kortvecka. Å ena sidan, inte stressar det mig, men kanske krånglar till det lite för jag har svårt att förstå hur jag ska hinna och hur jag ska planera. Å andra sidan är jag så taggad på (och i behov) av lite ledigt. Längtar!

Men innan det är det som sagt måndag, tisdag, onsdag och full fart som gäller.

Helgen (eller i alla fall fredag och lördag, för söndag betydde mest bara jobb) får utan tvekan 10/10. I fredags hade vi vårfest med hela Fastighetsbyrån Stockholm. Dvs inte bara vi i innerstan, utan hela regionen. Så kul! Runt 16-tiden möttes vi upp på kontoret för att för-bubbla lite innan vi hoppade in i ett par taxis och åkte ut till Djurgården och hotell Hasselbacken. Och WOW vilket fint ställe!

Där bjöds det på en fantastisk sommar-buffé (nackdel, fanns inga sittplatser så man fick stå och äta. Inget vinnande koncept…), mingel och en hel del bubbel. Och så var det ju lite prisutdelningar med. Det var Topp 10 mäklare (så sjukt grymma kollegor jag har), Topp 10 rookie (go Alex) och Tipsresan såklart. Med en 6e plats i bagaget är det nu spikat att jag åker till Palma i Juni. WOHOOO! Om jag är taggad? Hell freaking yes!

Efter prisutdelningarna så var det full om fest. Jag fulsjöng så mycket att jag inte hade någon röst kvar. Det var på den nivån att jag efter ett par timmar dansade barfota och ett par timmar senare mys-snubblade genom ett natt-vaket Stockholm, iförd klackar och klänning. Precis så som man vill att livet ska vara.

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin