På äventyr och höghöjdsbana

Jag lovade ju att berätta allt om vad vi gjorde under våran Save the date med kontoret, och är det något jag gör så är det att hålla vad jag lovar. Så:
För flera veckor sedan fick vi en kalender-post utskicka med rubriken Save the date. Mer än så visste vi inte. Efter att en av de andra mäklarna berättade vad de hade gjort året innan så kan jag säga att förväntningarna var rätt så väldigt höga, och med det här gänget så vet man aldrig vad som väntar. Så ni kan ju förstå att jag var taggad.

Nästa information vi fick var att 14:00 skulle bilarna gå ifrån kontoret. På oss skulle vi ha oömma kläder. Vi skulle inte bli så pass svettiga att vi skulle behöva duscha efteråt, för det fanns inte möjlighet till. Men man behövde kunna röra på sig ordentligt. Utöver det skulle det vara kläder för middag. Det var allt.

14:00 hoppade vi in i våran chefs bil och lämnade kontoret. Eftersom att mina Stockholmskunskaper fortfarande suger, speciellt i sydlig riktning (vilket vi åkte) så satt jag bara tyst medan resterande del av gänget gissade hej vilt. När vi sen kom ut från stan och började se träd överallt, sa jag Hur kul hade det inte varit om vi skulle köra höghöjdsbana?? Dom sa ju att det kanske var att föredra shorts framför kjol.

Så förstå min totala lycka när jag faktiskt sen fick syn på en skylt som sa just det! Eller mer exakt Äventyrsbana, but shit the same. Ihhh! Jag har så länge velat köra, men varje gång vi ens varit i närheten utav en (vilket alltid varit tillsammans med min familj) har jag blivit nedröstad. Så ÄNTLIGEN fick jag köra! Och det var verkligen så himla kul!!

Hur kändes det? Hur var det? Skulle du vilja göra det igen?

Ja, ja och ja!! Jag vill utan tvekan göra det igen. Jag ska erkänna att precis i början var det lite småläskigt. Att ta sig över den första vajern där man skulle använda sig av ringar för att ta sig över tog ärligt talat rätt så lång tid. Likaså blev jag ståendes vid plattformarna man skulle hoppa över ett gap för att komma mellan. Men efter det släppte det och jag var igång. Inte för att skryta, men mot slutet hade jag fått in det ordentligt och hade utan tvekan bäst taktik på gungorna.
Nej, så kul!! Det enda jag klagar på var att den sista ziplinen ned var alldeles för kort, haha!

Gillar

Kommentarer

marietheresel
marietheresel,
Åh vad roligt, vill också testa 😍
nouw.com/marietheresel
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
åhh men hallå vad roligt det här verkade vara! Kan nästan tänka mig man vill göra det igen, dock är jag himla höjdrädd haha 😂 men heja dig!! ❤️
nouw.com/emmaengstrom
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Sånt där är något sambon vill göra, jag vet inte riktigt om jag hade vågat haha. Det ser dock så sjukt roligt ut! Så himla modigt av dig tycker jag! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
amandasääv
amandasääv,
Åhh vad kul!! Dock är jag extremt höjdrädd så vet inte om jag skulle våga, haha 😫😅
nouw.com/amandasääv
Hanna,
Oj va härligt det ser ut!!!
mynicco.com/

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin