Överraskad så att jag började gråta

Jag har 1. Världens i särklass bästa syster, och 2. Världens i särklass bästa vänner!! Lyckan i mitt hjärta går inte ens att beskriva! Men jag ska försöka ändå.

I fredags skulle vi som sagt gå ut och äta för att fira min födelsedag. Det skulle bli jag, min syster Isa, Carro, Märtha och kanske Alvina (som är en av mina bästa vänner hemifrån Gotland). 25 fyller man ju bara en gång. Så min syster funderade på vad tusan hon skulle ge mig. Smycken och andra presenter i all ära, men något jag alltid önskat mig är en överraskning. Och om jag fick en?

För när jag klev genom dörren möttes jag inte ”bara” av det lilla tjejgänget, nej istället satt det 10 personer vid bordet. Dom flesta från Gotland och min kusin från Linköping. Verkligen inte något jag hade förväntat mig. Jag blev verkligen så chockad att jag inte visste var jag skulle ta vägen. BÄSTA!!!

”Du har ju alltid önskat dig en överraskning och en aktivitet. Så här fick du överraskningen och efter middagen ska vi vidare till On Air” <— min älskade syster som styrt upp detta. Kärleken till henne är verkligen obeskrivlig!!

Är ni förresten på jakt efter en italiensk restaurang i Gamla stan så kan jag verkligen rekommendera Portofino! Jag och Isa delade på två pasta-rätter (den högst upp på menyn är verkligen min favo! Så god!), ett par testade risotton och dom som åt pizza så sjukt nöjda ut. Så tips!

Efter maten skulle vi som sagt vidare till On Air. Det här hörni är något ni måste planera in nästa gång ni är ett större gäng som ska hitta på något. Det är lite som att på riktigt få vara med i ett tävlingsprogram på TV. Olika lag, olika tävlingar, varsin buzzer och helt enkelt jävligt kul! Som jag förstår det finns det flera rum med olika koncept (om än liknande). Vi var nu i lilla rummet men är man fler tar tydligen stora rummet 50 personer. Hur kul?

När vi sen hade fått storspö i finalen (vi ledde stort fram tills dess) gick vi sen vidare till någon liten myspubb där vi satt och snackade i ett par timmar. Roligaste kunde nog ha varit när grabbarna tog över min Tinder. Vi snackar inte någon hets-swipening här inte utan riktigt argumentation för varför det borde vara höger eller vänster. Jag skrattade verkligen så att jag höll på att kikna.

- ... ja men är det här verkligen en kille för Tilda?
- Han är ju inte jättesnygg, men han ser ut att kunna ta hand om henne.
- En FRÅGA! (Konst-paus) Behöver hon verkligen någon som tar hand om henne? Nej, hon klarar sig själv!
- Det har du HELT rätt i. VÄNSTER!

När jag sen gick hem längs Stockholms gator kunde jag inte känna något annat än total lycka. Att det här är mitt liv?? Hur kan jag ens ha så otroliga människor i mitt liv? Jag är verkligen så otroligt tacksam att det inte går att beskriva med ord. Jag säger helt enkelt TUSEN TUSEN TACK till er alla som gör att mitt liv är vad det är <3

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Godmorgon vännen! ÅH vad lycklig i själen jag blir när jag läser det hä inlägget. Älskar att få höra att du blev så glad och hade så roligt. Vilken toppendag du fick med så många fina människor! Den där aktiviteten lät riktigt kul, det ska jag verkligen lägga på minnet. Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
hilmak
hilmak,

Så himla fint!!! Förstår att du blev både rörd och glad!! ❤️

nouw.com/hilmak
Desireekujala
Desireekujala,

Men vilken överraskning 😃 <3

nouw.com/desireekujala
artibus
artibus,

Åh vad magiskt, var du värd ❤️

nouw.com/artibus
matildakz
matildakz,

Åh så fint!❤️

nouw.com/matildakz
ebbabrage
ebbabrage,

Men åh vad fint och härligt det låter, kram 💕

nouw.com/ebbabrage
tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,

Men gud vad fint!!! Det är du värd fina <3

nouw.com/tiffanykarlsson
happyM
happyM,

Åhhhh så himla himla fint gjort och ser ju sååå kul ut med "spelet"!!! Kram ❤️

nouw.com/happym
isabelletornlund
isabelletornlund,

men åh vad glad jag blev av det här inlägget, har också alltid önskat mig en rejäl överraskning! Tack för tipset på ''on air'' ska verkligen dra med mig ett gäng dit!<3

nouw.com/isabelletornlund
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Så fint med överraskning och god pasta, verkar som en fantastisk kväll! <3

nouw.com/sarahlinnsliv

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin