Ovanor, fomo och Visby-tips

Jag vet att jag har pratat väldigt mycket om rutiner i de senaste inläggen, och jag ska släppa det. Men just nu, när jag sitter här i poolen, måste bara konstatera att det är en oerhört märklig dag för mig på det planet. Å ena sidan är det superskönt, å andra sidan känner jag mig så oerhört ur balans. Bland annat så:

- Sov jag till klockan 9. Inte så konstigt egentligen med tanke på att jag somnade efter halv 5, but still. Gillar inte att inte vakna tidigt, haha!

- Jag har vilodag. De senaste månaderna har jag haft som löfte till mig själv att ha (minst) en vilodag i veckan, vilket jag håller. Åren innan däremot har jag tränat varje dag i veckan. Så att nu ”bara” sitta i poolen medan min syrra och hennes pojkvän tränar brevid mig, och dessutom tjatat på att jag skulle va med, är såååå märkligt!

- Inga fasta mattider. Tvärtom har jag varit ett bottenlöst hål och ätit cirka hela dagen. Jag och Agge började dagen med en tidig brunch/lunch på Fiket, direkt när jag kom hem åt jag lunch med familjen, följt utav ett par mackor, yoghurt och flingor, innan jag sen gick loss på blåbärspajen och chokladbollarna som blev kvar igår... Som sagt bottenlös.

- Fram tills klockan 5 (när jag knäppte en nocco i poolen bara för att det är härligt) hade jag inte druckit någon form av koffein.

Jag försöker intala mig att det är precis vad min kropp behöver idag. Tankar och fomo får helt enkelt slänga sig i väggen, eller vad säger ni? Därför tar jag nu ett djupt andetag, sluter ögonen en stund och kikar upp mot solen som värmer min hud samtidigt som jag sitter i poolen. Så underbart!

Ett stort Visby-tips till er alla är dagens lunch-place. En favorit jag och Agnes har en tendens att hamna på. Fiket. Det ligger precis (!) utanför Österport och fungerar minst lika bra till fika som till lunch. Under normal-säsong (och inte corona-tider) har dom en riktigt prisvärd sopp-buffé jag kan rekommendera. Och annars är deras kycklingsallad eller mackor med olika röror helt fantastiska (och prisvärda)! Så tips på det för er alla som kommer hit!!

Gillar

Kommentarer

Marie,
Vi ska ju dit om 2 v så då ska jag tänka på detta =D
sweeetwordsbymirre.com
Linnealiebig
Linnealiebig,
Wohoo, den maten alltså 🤩😋
nouw.com/linnealiebig

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin