Oskulden

Godmorgon hjärtan! Hoppas verkligen att ni är lika laddade för den här veckan som jag är. Jag vet att jag har tjatat lite om det, och jag vet att det är nästan det enda folk pratar om, men kan vi snälla ta en stund för våren och vädret?
Det är verkligen helt otroligt hur man varje år kan glömma bort den totala lyckan och energi-kicken man får varje vår. Att gå från den där trötta, gå-i-ide, orkar-nada-känslan till att få ett dygn som består av typ 10 timmar till. L to the I to the V to the E to the T!

I Lördags gjorde jag något jag bara gjort en enda gång tidigare. Något jag (löjligt nog) känner mig oerhört stolt över. Något jag utan tvekan ska göra MÅNGA gånger mer.

Jag satte mig på en uteservering för att ta ett glas rosé i solen. Nämen hör ni hur trevligt? Det tog bara 3 år efter att jag flyttade från Gotland innan jag äntligen fick tummen ur och gjorde det. Den som väntar på något gott tho' - och gott var det!

Jag och @isabylund möttes upp i solskenet och gick ned till Strandgatan 1. STORT tips på det btw! Oerhört mysigt ställe att sätta sig på och se folket röra sig längs med kajen.

Som sagt har jag bara en enda gång i mitt liv satt mig på en uteservering för att ta ett glas med en vän. Jag vet att det här för många är lika med ingenting, och kanske till och med vardag, men för mig är det verkligen ett stort steg. Jag pratar ju väldigt ofta om att kliva ur sin comfortzone, om personlig utveckling och att ofta handlar om små-små steg. För mig är det här ett sånt. Varför?
1. Den sociala biten jag jobbar på med att både sluta vara blyg och att skaffa mer vänner.
2. Att dricka alkohol. Nu säger jag VERKLIGEN inte att man ska dricka alkohol. Men för mig är det en härlig grej att "tillåta" mig själv och att vilja ta ett glas bara för att det är en härlig grej och inte bara för att jag "ska ut och supa". Kan ni förstå vad jag menar?
3. Att sluta vara så där osexigt snål...! Också en stor anledning till att jag aldrig köper alkohol. 125 kronor för ett litet, litet glas? Nej då lägger jag egentligen hellre pengar på något annat. Men att unna mig själv det här betydde, och betyder, så mycket.

Ser ni? Personlig utveckling behöver inte vara något superstort steg utan kan verkligen vara något litet. Till exempel som att ta ett glas rosé med en vän. Något jag kommer göra betydligt mer för wow vad härligt det var!

Gillar

Kommentarer

Desireekujala
Desireekujala,
Åh det ser helt underbart ut! <3
nouw.com/desireekujala
Johannagrahn
Johannagrahn,
Vin på en uteservering är ju livet! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
nouw.com/johannagrahn
happyM
happyM,
Åh så himla mysigt ♥️ Kram
nouw.com/happym
linneahedberg
linneahedberg,
Amen detta ser ju helt fantastiskt ut! 😍 Uteserveringar är livet när vädret tillåter!
nouw.com/linneahedberg
cinalaurla
cinalaurla,
Saknar verkligen att sitta i solen på en ute servering.
nouw.com/cinalaurla
tildablanksvard
tildablanksvard,
Men så härligt!
nouw.com/tildablanksvard
linndossing
linndossing,
Så himla rätt och bra!!! Brukar också vara så snål när det gäller sånt här men varför ska man inte unna sig? Så himla värt det!! Kram
nouw.com/linndossing
isabylund
isabylund,
Jag blev typ stolt över dig nu! Så bra att du unnar dig lite vin på en uteservering va, det är livet <3
nouw.com/isabylund
artist
artist,
Vad fint att du klev ur din Comfort zone. Härligt att dricka vin på en uteservering ju.
nouw.com/artist

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin