Operation Feel Fit

Godmorgon hjärtan! Det är alltså Fredag (jag var tvungen att skriva ut det för att få lite koll själv, haha) och jag är tillbaka i Stockholm. Nu på heltid - woop woop! Efter en helt otrolig sommar på min älskade ö och ett antal fantastiska dagar utomlands är det nu dags att komma tillbaka vardag och rutiner. För mig handlar det dock mer om att skapa en ny vardag med nya rutiner. Och vet ni vad? Jag är så taggad!!

Det kanske är lite smålöjligt, men jag tänker kalla det här för Operation feel fit. Obs! Notera skillnaden mellan Feel fit och Get fit. Det handlar inte om att gå ned några semesterkilon eller droppa en size, nope, nu handlar det till 110% om att jag ska må bra - inifrån och ut.

Bortsett från att jag tänker sätta upp och följa ett par punkter som jag snart ska gå in lite djupare på, så tänker jag att jag varje Måndag under September ska publicera veckans utmaning. Något enkelt fokus, typ ta 2 morgonpromenader den här veckan, för att skapa en hälsosam start på den här höstan. Vad tror ni om det? Är det någon som kommer hänga på eller är det bara jag i min ensamhet som kommer utföra dom??

Men vad ska jag göra då? Jo:

Utföra veckans utmaning varje vecka!

Planera och skriva upp veckans matsedel! Ett av mina största problem i våras var att jag åt alldeles för ensidigt och fick inte ens i mig hälften av alla näringsgrupper, vitaminer eller mineraler som min kropp behöver. Så ska jag inte ha det nu! Så nu ska här planeras och struktureras. En bra variation av olika proteinslag (kött, kyckling, fisk, veg.), olika kolhydratskällor och lagom stora mängder av frukt och grönt.

Fixa matlådor! Det går lite hand i hand med föregående punkt. Bra planering där leder till bra matlådor och inte bara något jag kastar ihop i stress på morgonen.

Få lite nytändning när det kommer till träningen! Under sommaren har jag framför allt kört mina favopass som finns hemma men inte på SATS. Det har lett till rätt ensidig träning. Och samtidigt som jag har älskat det så har jag både saknat att hålla mina älskade BodyJam-klasser (Tisdagar 19:00 på SATS Täby Centrum. Be there or be square!) och känt att min kropp behöver mer variation. Så

Jag ska se till att stretcha/köra BodyBalance! För här har ni en tjej som blivit nästintill stel som en pinne. Och för någon som är gammal dansare och vad med att kunna röra sig lite som man vill, så är det bara fel att det plötsligt tar stopp, haha! Plus att jag behöver Balancen för att lugna ned och landa i nuet.

Där har ni dom. Några av punkterna jag ska bygga min vardag och mina rutiner kring. Nu kickar vi igång Operation Feel Fit och satsar på en riktigt Hälsosam höst. Vilka är på??

Gillar

Kommentarer

petra,
så härligt med ny start inför höst:) härliga bilder ,spegel i taket:)? kramar
mammansprinsessor.blogg.se
artist
artist,
Vilken bra idé och bra grej också med matlådor. Jag har själv börjat gå hos en dietist för att gå ner i vikt. Men kommer att ha en unna mig dag. Kommer inte följa någon speciell diet utan bara mer grönsaker etc

nouw.com/artist
artibus
artibus,
Så skönt att läsa att du är taggad hjärtat! Snart är jag också där tillbaka till rutiner och vardag, lite semester kvar. Hoppas verkligen du får en undebrar nystart och höst med lägenheten, matlådor och träning. KRAM <3
nouw.com/artibus
happyM
happyM,
Åh älskar att ha såna mål, så himla glad jag blir av att höra hur bra det känns att vara tillbaka ❤️ Hoppas du har en underbar fredag, stor kram ❤️
nouw.com/happym
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Skönt att höra att du är taggad och motiverad! Kram <3
nouw.com/feliciaidachristina
Sabinakj
Sabinakj,
älskar dina peppande inlägg! Och det låter hur skönt som helst att äntligen kunna komma in i rutiner igen. Hoppas du lyckas göra punkterna varje vecka! Jag har själv stått och gjort matlådor inför nästa vecka <3 KRAM!
nouw.com/sabinakj
linndossing
linndossing,
Ja men jag är på! Har kört igång med mina promenader igen & WOW vad mycket bättre jag mår! Planera måltider är så jäkla viktigt för mig, mår inge bra av att inte få i mig alla vitaminer & näringsämne! NU KÖR VI ❤️❤️
nouw.com/linndossing
Joanna,
Jag är på 🙂 kram
steffanssonsaventyr.blogg.se
Julia ,
Jag kommer köra operation get fit, men misstänker att jag kommer feel fit som en följdreaktion!
ajlimuller.se
Lillymihlte
Lillymihlte,
Underbara du, tycker det är så bra idéer utav dig! Även jag brukar starta min vecka med att sätta upp en utmaning för veckan - det har du kanske sett? 😃 Himla bra utmaningar vännen, se nu till att må bra utifrån och in! <3 All kärlek!
nouw.com/lillymihlte

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin