Onsdags-status

Vad gör du just nu?

Morgonträning going strong.

Vad peppar dig?

Att nå mina mål och se att jag kan. Då blir jag peppad till att klara ännu mer.

Vad vill du ha som huvudsyssla om fem år?

Förhoppningsvis är jag en rätt så väldigt lyckad mäklare. Men vem vet? Det här är det jag utan tvekan älskar, men fem år är en väldigt lång tid. Jag kanske gör något helt annat?

Vad får dig att gråta?

När jag blir arg (sååå irriterande. Försök få folk att ta en seriöst när tårarna sprutar), stress , när jag känner mig orättvist behandlad och när jag är sjukt hangry.

Vad är det sista du tänker på innan du somnar?

Jag försöker att tänka på så lite som möjlig. Vanligtvis sätter jag igång en serie jag kan utan och innan eller ett av mina träningspass så att hjärnan kan fokusera helt på det men utan att behöva vara aktiv. Vips så somnar jag (*peppar peppar) på under 2 minuter.

Vad skrämmer dig?

Min största mardröm är att någon jag älskar ska bli sjuk eller dö. Så det skrämmer mig utan tvekan. Lägg sen till osäkerheten från corona och min total rädsla för att misslyckas.

Vad måste du ha hemma i matväg?

Havregryn, kvarg, frysta grönsaker, fryst vegofärs, kikärtor, ketchup, lingonsylt, sallad, kyckling och potatis.

Vad läser du just nu?

Ingenting. Ain’t really got the time... =(

Vad är skönt?

- Att känna mig produktiv.
- Ordning och reda.
- Lukten av nystädat.
- Att veta att mina nära och kära mår bra!

Vad gör du när du är arg?

Som ni läste lite tidigare - gråter. Som sagt, sjukt störigt. Utöver det tar jag en lång promenad, ältar en hel del, bitchar lite hos en vän och släpper det sen rätt så snabbt. Önskar verkligen att jag inte var så konflikträdd och att jag faktiskt hade vågat ta det med personen i fråga. Men tyvärr har vi alla våra brister.

Vad är din vanligaste hälsningsfras på sms?

Hej! Hoppas allt är bra med dig!

Well, det är på jobbet i alla fall. Privat har jag nog faktiskt ingen utan kör på direkt.

Vad är du avundsjuk på?

Jag önskar så att jag var en person som kunde säga ingenting. Men sanningen är att jag är rätt avundsjuk av mig. Samtidigt är det inte på ett dåligt sätt. Jag kan utan tvekan vara avis på någon som tjänar mer än mig men det får mig bara att inse att jag vill/måste kämpa hårdare. Jag kan vara avis på någon som har en fantastisk pojkvän, men det får mig bara att inse att jag måste ute och leta efter min snubbe (var tusan han nu kan vara).
Så ja, jag är avundsjuk men inte på ett äckligt sätt utan på ett sätt som får mig att sträva frammåt.

Vad brukar folk kalla dig?

Tilda, Mathie, Mattis, Mattan, Snövit, Snow white mm.

Vad är det viktigaste som finns?

Att följa sitt hjärta.

Vad är ingredienserna för en bra utekväll?

Musiken! Utan tvekan! Bra musik gör allt! Lägg sen till tjejgänget, ett par glas vin och en feeling av kravlöshet så är vi där.

Vad såg du senast på en scen?

Oj, det minns jag inte ens..

Vad är det gulligaste som finns?

Har ni sett The cuddle challange? Det går ut på att föräldrar kryper upp med huvudet i sina typ 2-åringars knän när dom sitter klistrade framför sitt favorit-program på tv. När barnen sen börjar klappa på förälderns huvud, pussa dom i pannan eller skina upp med världens leende - nämen alltså! Mitt hjärta brister. Sååå fint!

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin