Omprioriteringar

I samarbete med Hunkemöller

Godmorgon hjärtan!

Holy moly vilken vecka säger jag bara. Och då har vi fortfarande halva kvar. Dagarna springer på i cirka 200.000. Positivt? Negativt? Jag ska erkänna att jag inte är helt säker på vilket. Tiden går fort när man har roligt, vilket jag uppenbarligen har. Men att tiden går fort betyder ju också att dagarna flyger förbi och jag vill verkligen inte att dom här fantastiska sommarkvällarna ska ta slut. Jag har aldrig carpat dom så här som jag har gjort i år. Aldrig prioriterat att leva så som jag gjort nu. Och jag älskar't!

Jag tycker förresten att det är lite fascinerande hur ens prioriteringar förändras i livet. Vi påverkas av så otroligt mycket. Allt från familj och vänner, till sociala medier. Till att vi blir äldre och visare, hittar nya intressen och helt enkelt bara utvecklas. Jag har verkligen tänkt på det på sistone. Både ur ett vane-perspektiv och ett materiellt ett. Saker som jag aldrig skulle kunna vara utan för ett halvår sedan finns inte ens hemma hos mig idag, och saker jag aldrig trodde att jag skulle köpa är min största utgift. Vi kan ta ett par exempel:

Träningskost
Eller vad vi nu ska klassificera det som. Men från det att jag började jobba på gym (vad var jag? 15?) har jag ALLTID haft kartonger av proteinbars hemma och minst en i väskan oavsett var jag skulle. Just nu kan jag inte ens minnas sist jag ens åt en bar. Likaså är det med proteinpulver och BCAA/EAA. Började jag ens närma mig botten var jag snabb som attan med att klicka mig in hos Proteinbolaget och klicka hem de båda, och ofta tillsammans med något annat i samma kategori. Mitt BCAA tog nog slut redan i höstas och proteinpulver har jag inte haft sen årsskiftet. Så märkligt!

Underkläder

Ni är ett antal som följt mig ett tag nu och ni minns nog hur det bara var något år sedan jag sorterade ur mina gamla Hello Kitty-trosor. För mig har det aldrig spelat någon större roll vad jag har på mig under mina kläder. Eller snarare har det enligt mig varit det tråkigaste ever att lägga pengar på. Till skillnad från en tröja som alla ser är det ju faktiskt bara jag som ser mina underkläder. Men ett par år äldre och visare säger jag något helt annat. Sköna, snygga underkläder är livet!! BHar som skaver har blivit utbytta och trosor där spetsen börjat rimla har fått avgå.

Ett STORT tips är att Hunkemöller (vilket ca 99% av min underklädeslåda består av) just nu har en kampanj där du kan köpa 7 par trosor för 360:- Hör ni hur bra?? Bland annat ingår mina absoluta favoriter, ULV (dom jag har på mig på bilden ovan), i den. Så in och fynda!

Café och restaurang

Jag har aldrig i mitt liv tyckt att det är värt att gå ut och fika eller äta middag. I mitt huvud har jag alltid jämfört allt med kläder. Exempelvis är en lunch för 149 kronor lika med en tröja. Och lunchen försvinner där och då jämfört med tröjan jag har i "all framtid". En middag för 199:- är lika med ett par byxor och så vidare. Och det faktum att ett litet glas vin kan kosta lika mycket som ett linne ska vi inte ens gå in på (ni förstår ju hur många glas jag någonsin köpt ute).
Men så har jag insett att det är inte bara maten jag betalar för. Nej, det är hela upplevelsen och stunden med den jag äter/dricker med. Så istället för att "bara ligga hemma" får jag nu hänga med min vän. Helt klart värt den kostnaden!

Har ni några sånna punkter ni omprioriterat här i livet? Berätta! Jag är supernyfiken!

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,
Fika och äta middagar ute är ju något bland det bästa!!<33
nouw.com/johnssons
Harborjarlivet
Harborjarlivet,
Så intressant att läsa! Och Ja, det tänket med att en lunch motsvarar en tröja har jag också haft ^^ Det är bra att vara sparsam, men man ska inte snåla på kvalitén till sig själv 😉 <3 För mig är tid typ lika dyrbart som pengar så när jag tänker på vad jag börjat prioritera och omprioritera så landar det i hur jag valt att omprioritera min tid på ^^ Och jag har blivit mer medveten om vilka val jag tar i vardagen. Men typ att jag prioriterar en promenad i naturen och yogastunder framför att slöskrolla genom instagram. Även om de båda ger mig avkoppling började jag tänka vad som egentligen gynnar mig mer i längden ^^ Kram fina du! <3
nouw.com/harborjarlivet
Jasmine,
Tack för att du delar med dig av ett intressant inlägg.
Kram
rosanatt.blogg.se
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Väldigt intressant att läsa! Älskar att läsa dina tankar och sånt där för du kommer alltid med så mycket spännande tycker jag. Förut så ville jag verkligen inte lägga pengar på att ex äta ute, gå på picknick och sånt för kändes så onödigt eftersom man la pengar på mat. På den senare tiden så försöker jag ändra på det för tycker det är så mysigt att göra just såna saker. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
jenniferliindqvist
jenniferliindqvist,
Du är verkligen så jäklas brea på de här med långa och intressanta inlägg, sånt som jag aldrig skulle kunna tänka tanken på stt skriva om faktiskt. Du gör ett sånt jäkla bra jobb med att skriva om allt möjligt. Det är riktigt inspirerande! 🤩🤩
nouw.com/jenniferliindqvist
Emmamehrali
Emmamehrali,
Jag instämmer med dig helt dagarna går riktig fort! alltså wow underkläderna ser riktig snygga ut!! 😍
nouw.com/emmamehrali
Tilda,
Du ser ut att må bra. Jag gillar spetsdetaljerna på dom vita trosorna
dbtak.se
annawickell
annawickell,
Du är så snygg!!
nouw.com/annawickell

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin